Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Home » Stiri din filme » Va obţine Melissa McCarthy un rol în filmul “Marea mahmureală 3”?

       

       

       

       

       

      Înainte de lansare, unii speculau că “Domnişoare de onoare / Bridesmaids” ar fi varianta feminină a filmului “Marea mahmureală / The Hangover” şi au privit comedia cu multă suspiciune. Spre surprinderea tuturor, aceasta  s-a dovedit a fi cea mai profitabilă, ocupând primul loc în box-office-ul american.

       

      După vizionare, publicul s-a convins că filmul lui Paul Feig este destul de diferit de comedia regizată de Todd Phillips, însă un joc la dublu” pare a fi o idee care îi surâde foarte mult Melissei McCarthy, domnişoara de onoare mai necizelată, care vrea să dea nas în nas cu “haita de lupi” (The Wolfpack).


      Conform publicaţiei Variety, nu se cunoaşte rolul pe care Melissa îl va juca, însă putem presupune că apariţia ei s-ar situa undeva între un cameo asemănător celui făcut de Nick Cassavetes în “Marea mahmureală 2şi micul rol secundar jucat de Mike Tyson în primul film.

       

      Actriţa are o agendă de lucru extrem de încărcată, fiind protagonista comediei Mike & Molly, difuzată de CBS,  colaborează din nou cu Feig la comedia “The Heat”, în care joacă alături de Sandra Bullock şi o mai putem vedea în filmul lui Judd ApatowThis Is 40”.

       

      Bradley Cooper, Ed Helms, Justin Bartha, Zach Galifianakis, Ken Jeong și Heater Graham revin în distribuţie, înfruntându-l de această dată pe John Goodman – noul personaj negativ al filmului. 

       

       

      Sursa: Collider


      Comenteaza subiectul

      Nume
      Email
      Comentariu
      Pentru a publica mesajul va rugam introduceti in spatiul liber codul de mai jos


      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!