Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Home » Stiri din filme » Va obţine oare Bill Paxton un rol alături de Tom Cruise şi Emily Blunt în “All You Need Is Kill”?

       

      Este o zi minunată pentru fanii “Six Degrees of Kevin Bacon”, având în vedere că Bill Paxton şi Tom Cruise ar putea juca în cele din urmă împreună, pentru prima dată în cariera lor de treizeci de ani.

       

      Potrivit Variety, Paxton se află în negocieri pentru a se alătura echipei  filmului „All You Need Is Kill”, regizat de Doug Liman şi produs de Warner Bros. SF-ul, bazat pe un roman japonez, îl are în rolul principal pe Cruise, un soldat ce luptă într-un război împotriva extratereştrilor şi retrăieşte ziua morţii sale iar şi iar. Experienţa sa repetată îl întăreşte  şi-l ambiţionează să devină un soldat mai bun. Dacă negocierile merg bine,  Paxton va interpreta rolul conducătorului plutonului din care face parte Cruise.

       

      Pelicula, care îi are în distribuţia sa, de asemenea, pe Emily Blunt şi Charlotte Riley, a fost scrisă de Dante Harper şi Joby Harold şi adaptată după romanul lui Hiroshi Sakurazaka şi Yoshitoshi ABe. Filmările sunt programate să înceapă la sfârşitul acestui an, la Londra.

       

      Este greu de crezut că Paxton şi Cruise nu s-au mai întâlnit pe ecran până acum, dar mai bine mai târziu decât niciodată. Paxton a jucat recent în drama lui Baltasar Kormakur, „2 Guns”, alături de Denzel Washington, Mark Wahlberg şi James Marsden. A avut, de asemenea, apariţii constante pe micul ecran, jucând în toate cele cinci sezoane ale producţiei „Big Love” şi în serialul „Hatfields & McCoys”. Pe lângă acestea, Paxton va putea fi urmărit în „To Appamattox”, un alt serial TV care urmăreşte viaţa generalilor Războiului Civil American.

       

       

      Sursa: collider.com

       


      Comenteaza subiectul

      Nume
      Email
      Comentariu
      Pentru a publica mesajul va rugam introduceti in spatiul liber codul de mai jos


      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!