Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Home » Stiri din filme » Au fost lansate primul trailer oficial şi afişul filmului „Promised Land”

       

       

       

       

       

      Primul trailer oficial al peliculei “Promised Land”, regizată de Gus Van Sant, a fost lansat recent. Actorii Matt Damon şi John Krasinski au colaborat la scrierea scenariului şi sunt, de asemenea, protagoniştii acestui film, conceput iniţial pentru a marca debutul regizoral al lui Damon, care, însă, a fost amânat din cauza demarării filmărilor pentru “Good Will Hunting”, în regia aceluiaşi Van Sant.

       

      Matt şi Frances McDormand joacă rolul unor agenţi de vânzări corporatişti care ajung într-un oraş de provincie greu lovit de criza economică şi încearcă  să-i convingă pe locuitori să-şi dea acordul pentru a începe să foreze pe proprietăţile lor. Ceea ce părea o sarcină simplă la prima vedere, devine complicat din cauza oamenilor pe care îi întâlnesc.  

       

      vezi trailer: http://filmsi.ro/video-film/5462/?vid=1

       

      Această peliculă ridică mari semne de întrebare dacă va intra în cursa pentru marele premiu al Academiei Americane de Film, deoarece nici după vizionarea acestui trailer, lucrurile nu au devenit mai clare. Cu certitudine această dramă înduioşătoare merită a fi spusă, dar în egală măsură, ar putea fi privită ca fiind prea „spirituală”. Povestea personajului principal este foarte interesantă, iar talentul interpretativ al lui Damon şi al celorlalţi actori ne determină să credem că pelicula va avea un mare succes la public.

       

      Din distribuţia filmului mai fac parte: Rosemarie DeWitt, Hal Holbrook, Scoot McNairy şi Titus Welliver.  „Promised Land” este programat a fi lansat în cinematografe la începutul lui 2013.

       

      Sinopsis: Matt Damon joacă rolul lui Steve Butler, un agent de vânzare corporatist, care ajunge într-un oraş de provincie însoţit de partenera sa de vânzări, Sue Thomason (McDormand). Pe fondul crizei economice, cei doi agenţi încearcă să-i convingă pe locuitorii acelui oraş să-şi dea acceptul pentru a începe forările pe proprietăţile loc. Ceea ce părea o sarcină simplă la prima vedere, devine complicat din cauza obiecţiilor unui profesor de şcoală respectat (Dl. Holbrook), sprijinit de campania locală condusă de un alt bărbat (Dl. Krasinski), ce i se opune lui Steve atât la nivel personal, cât şi în plan profesional.  

       

       

      Sursa: Collider

       


      Comenteaza subiectul

      Nume
      Email
      Comentariu
      Pentru a publica mesajul va rugam introduceti in spatiul liber codul de mai jos


      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!