Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Home » Stiri din filme » Nicole Kidman, Parker Posey şi Milo Ventimiglia vor juca în „Grace de Monaco”

       

       

       

       

       

      Actorii Nicole Kidman, Parker Posey („Casa tuturor posibilităţilor / The House of Yes”) şi Milo Ventimiglia („Eroii / Heroes”) au fost aleşi pentru a juca în filmul „Grace de Monaco”, în regia lui  Olivier Dahan (La vie en rose). Talentata Nicole Kidman va interpreta rolul lui Grace Kelly, iar filmul nu va fi unul biografic, ci se va focusa pe o anumită perioadă din viaţa starului, din timpul căsătoriei.

       

      Atunci când Charles De Gaulle, preşedinte al Franţei la acea vreme, i-a dat prinţului Rainier al III-lea şase luni pentru a schimba politica fiscală, Grace s-a implicat din culise în această problemă şi a avut un rol cheie în salvarea principatului de la o lovitură de stat.

       

      Conform tabloidului Variety, în pelicula „Grace de Monaco”, actriţa Posey va interpreta rolul intrigantei Madge Tivey-Faucon, iar Ventimiglia este în tratative pentru a obţine rolul publicistului Rupert Allan, care a fost şi consul general al Principatului Monaco şi a primit titlul de Calaver al Ordinului Grimaldi din partea Prinţului Rainier al III-lea, în 1989, pentru serviciile aduse.

       

      Din distribuţia filmului „Grace de Monaco” mai fac parte: Tim Roth (Rainier), Frank Langella (în rolul preotului), Paz Vega (o va interpreta pe Maria Callas), Winona Ryder şi Frank Grillo. Filmările vor demara în Franţa, pentru a se muta ulterior în Belgia

       

       

      Sursa: Collider


      Comenteaza subiectul

      Nume
      Email
      Comentariu
      Pentru a publica mesajul va rugam introduceti in spatiul liber codul de mai jos


      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!