Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Home » Stiri din filme » Guillermo del Toro va converti filmul “Pacific Rim” în format 3D

       

       

       

       

       

      Guillermo del Toro va converti filmul "Pacific Rim" în format 3D, proces care va dura 40 de săptămani.

       

      În iulie, Guillermo del Toro, unul dintre cei mai talentaţi şi creativi regizori ai zilelor noastre, spunea că nu a turnat filmul în format 3D, datorită complexităţii şi mărimii creaturilor din film. Cu câteva săptămâni în urmă, cei de la Warner Bros. au anunţat că filmul “Pacific Rim” va fi convertit în varianta 3D şi ne-au asigurat că acest proces, care va dura 40 de săptămani, se va efectua sub îndrumările stricte ale lui del Toro, pentru a nu afecta integritatea peliculei.

       

      Într-un interviu acordat pentru STYD, del Toro a confirmat faptul că a ajuns la o înţelegere cu producătorii în ceea ce priveşte convertirea filmului în format 3D, luându-se în vedere cateva aspecte importante.

       

      "Pe măsură ce primeam materialele de la ILM (n.r. Compania Industrial Light and Magic, care a lucrat la “Transformers 3” şi “The Avengers”), mi-am dat seama că erau doar câteva cadre care ar fi micşorat.  Le-am cerut producătorilor următoarele:

       

      Numărul unu: Să nu supradimensionăm nimic, să nu folosim efectele tridimenionale în exces, care ar strica frumuseţea anumitor scene şi să păstrăm dimensiunile reale ale creaturilor. Aceştia au fost de acord cu solicitările mele”. Legat de părţile din film, care vor fi convertite în format 3D, del Toro a ţinut să precizeze că acest proces se va realiza la cel mai înalt nivel de profesionalism.

       

      Numărul doi: Producătorii au răspuns afirmativ la o cerinţă mai neobişnuită. În mod normal, un proces de conversie durează câteva săptămâni. Am solicitat începerea acestui proces imediat, pentru a putea fi gata în 40 de săptămâni. De exemplu, pentru conversia peliculei “Titanic” în variantă 3D au fost nevoie de 50 de săptămâni.

       

      Ultimul lucru pe care l-am cerut şi care a fost aprobat, a fost în legătură cu suplimentarea bugetului (cu o sumă semnificativă), ceea ce a fost grozav, pentru a putea supraveghea rezultatul compozitării de scene 3D trimis de cei de la ILM.  Ce să vă spun? Mi-am schimbat părerea."

       

      Motivele financiare, care au stat la baza post-conversiei 3D a filmului lui del Toro, sunt mai mult decât evidente, însă ceea ce ne bucură este faptul că “Pacific Rim” se va lansa atât în format 2D, cât şi în cel 3D. 

       

       

      Sursa: Collider

       


      Comenteaza subiectul

      Nume
      Email
      Comentariu
      Pentru a publica mesajul va rugam introduceti in spatiul liber codul de mai jos


      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Parerea cititorului

      • Reem - 5 octombrie 2012, 16:24

       Sunt fumator... dar nu ma claesz printre cei care va deranjeaza pe voi si sunt de acord cu 70% din ce spuneti. Ce bine ar fi daca toti fumatori ar fi ca mine:- la serviciu fumez in pauze undeva in spatele cladirii- pe strada nu fumez (foarte foarte rar in parcuri)- daca merg intr-un restaurant astept sa termine toti cei de la masa si apoi imi aprind o tigara, am observat pe unii care fumeaza in timp ce mananca (misto nu )- fumez dimineata la cafea- in club fumez 3 - 5 tigari pe nopate, nu amestec bautura cu tutunul ca iese rau:)Tigarea pentru multi a ajuns un fel de a spune "sunt smecher mou, fumez am banii" Eu nu cred ca cei care fumeaza sunt "rai" ci faptul ca nu au cei 7 ani de acasa si sa fumeze astfel incat sa nu deranjeze pe alti, adica mama naibii sa stie sa spuna daca e intr-un spatiu inchis: "va deranjeaza daca fumez?" sau "sunteti fumator?"

      • xxkkyfpztb - 6 octombrie 2012, 02:52

       KhiD4C <a href="http://yiryzqxkfwve.com/">yiryzqxkfwve</a>

      • hyxfytdros - 8 octombrie 2012, 21:22

       SPQW00 , [url=http://zwqxoutjpnqx.com/]zwqxoutjpnqx[/url], [link=http://yreownvxndxe.com/]yreownvxndxe[/link], http://eqmumtrvphpl.com/

      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!