Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Home » Stiri din filme » Diana Dumitrescu debutează în lungmetrajul "Minte-mă frumos" alături de soț

       

       

       

       

       

      Odată cu lansarea filmului "Minte-mă frumos" în cinematografe, Diana Dumitrescu debutează în lungmetraj alături de soț. 

       

      După ce a putut fi admirată în scurtmetrajul În film la Nașu’, Diana Dumitrescu se pregătește pentru marele său debut cinematografic  din 19 octombrie, odată cu lansarea lungmetrajului Minte-mă frumos pe marile ecrane.

       

      Interpretă a rolului principal feminin din film, Diana Dumitrescu va face acest mare pas al carierei sale cinematografice, alături de soțul său, Ducu Ion, care semnează genericul comediei romantice "Minte-mă frumos" în calitate de producător.

       

      ,,Deja avem experiența lucrului împreună. Cred că de această dată singura diferență a fost că am avut mai puțin timp să ne alintăm, din cauza programului de filmare foarte încărcat.

       

      Când ajungeam acasă, el mă întreba cum mi s-a părut ziua respectivă și trăgeam concluzii dacă a fost o zi fructuoasă sau a fost o zi mai proastă. 

       

      "Minte-mă frumos" este un proiect tare drag mie și sunt extrem de fericită că am ocazia să fac acest mare pas alături de Ducu.”, a declarat Diana Dumitrescu despre experiența filmărilor alături de soțul său.

       

       

       

       

       

      În "Minte-mă frumos", Diana Dumitrescu o interpretează pe Dana, o tânără cofetară extrem de senzuală, care sucește capetele bărbaților oriunde apare.

       

       

      Forțată de prietena ei, Oana (Antoaneta Zaharia), care se rușinează cu kilogramele în plus, să meargă la întâlnirea cu Toni (Andi Vasluianu), bărbatul de care s-a îndrăgostit pe internet,  Dana (Diana Dumitrescu) nu-și imaginează că își va găsi jumătatea.

       

      Cu Andi Vasluianu, Diana Dumitrescu, Marius Damian și Antoaneta Zaharia în rolurile principale, "Minte-mă frumos" este regizat de Iura Luncașu, după un scenariu de Adrian Lustig, fiind produs de Ducu Ion.

       

       

      O producție MediaPro Pictures, din 19 octombrie comedia romantică Minte-mă frumos va fi distribuită de MediaPro Distribution în cinematografele: Hollywood Multiplex, CinemaPRO, Movieplex, The Light, Grand Cinema Digiplex Băneasa, Glendale Cotroceni, Lotus (Oradea), Cortina (Oradea), Odeon Cineplex (Oradea), Grand Mall (Satu-Mare), Cinema ,,Eugen Ionescu” (Slatina), Cityplex (Constanța si Brașov), Patria (Craiova), Premiera (Ploiești), Arta (Târgu-Mureș), precum și în rețeaua Cinema City. 

       

       

             Comenteaza subiectul

      Nume
      Email
      Comentariu
      Pentru a publica mesajul va rugam introduceti in spatiul liber codul de mai jos


      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!