Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Home » Stiri din filme » Anne Hathaway ar putea deţine unul din rolurile principale în filmul lui Spielberg: “Robopocalypse”

       

       

       

       

       

      La doar câteva luni de la declaraţiile lui Steven Spielberg despre Chris Hemsworth (va interpreta rolul principal masculin), regizorul a mai adăugat un nume celebru la distribuţia filmului SF. Cu siguranţă tandemul Hemsworth - Hathaway va asigura succesul acestui proiect, însă Spielberg mai avea nevoie de un producător.

       

      Cel vizat era Tom Rothman,  care a demisionat după 18 ani de la cârma studiourilor 20th Century Fox şi care deja a confirmat îmbarcarea în echipa condusă de Spielberg. În acest sens, acesta face următoarea declaraţie: “Dacă eşti politician, doreşti să primeşti un telefon de la Casa Albă, dacă eşti jucător de baseball, aştepţi un semn de la Yankees, dacă eşti în industra cinematografică, visezi să fii contactat de Spielberg”. “Sunt onorat, atât de faptul că Steven mi-a solicitat ajutorul într-un proiect de asemenea dimensiune, cât şi de ocazia de a lucra cot la cot cu echipa minunată a celor de la DreamWorks”. Nici Spielberg nu s-a lăsat mai prejos şi a menţionat: “Când întâlneşti pe cineva de talia lui Tom, liber de contract, faci orice pentru a pune mâna pe el. Prezenţa sa este absolut necesară în această industrie şi este un mare câştig să-l am alături de mine în acest proiect. Tom s-a dovedit a fi un prieten şi un coleg extraordinar, iar echipa DreamWorks este norocoasă să-l aibă la bord”.

       

      Viitorul proiect sci-fi major este bazat pe romanul încă nepublicat al scriitorului Daniel H. Wilson, intitulat “Robocalypse”. Acţiunea filmului se desfăşoară într-un viitor nu foarte îndepărtat, unde “inteligenţa artificială, cunoscută sub numele de Archos, iese la suprafaţă şi preia controlul întregii reţele informatice a Pământului, de la transporturi, la sistemele de apărare, utilităţi şi comunicaţii”.

       

      Filmul va intra în producţie la începutul lui 2013 şi urmează să fie lansat în primăvara lui 2014.

       

      Faptul că DreamWorks a achiziţionat, în Noiembrie 2009, drepturile de ecranizare a unui roman încă nepublicat, înseamnă că acesta este extraordinar de bun, ori certifică faptul că Steven Spielberg chiar are o obsesie mai veche despre apocalipsa roboţilor şi vrea să realizeze neapărat încă un film sci-fi având la bază acest subiect.

       


      Toate astea se întamplă la aproximativ 10 ani de când regizorul a realizat filmul A.I. Artificial Intelligence (2001), el fiind o ecranizare a unei poveşti scurte numită Supertoys Last All Summer Long scrisă de Brian W. Aldiss.

       

       

      Sursa: Collider


      Comenteaza subiectul

      Nume
      Email
      Comentariu
      Pentru a publica mesajul va rugam introduceti in spatiul liber codul de mai jos


      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!