Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Home » Stiri din filme » Un nou clip pentru filmul “Atlasul norilor" (Cloud Atlas)

      1 octombrie 2012

      Autor: Elinne Bîrnea

       

       

       

       

       

      Bazat pe romanul omonim al scriitorului britanic David Mitchell, “Atlasul norilor” este o complilaţie de şase poveşti diferite, dar conectate între ele, care urmăresc evoluţia unui suflet dintr-un corp într-altul, de-a lungul a mai multor secole.

       

      Ceea ce este cu adevărat remarcabil, este felul în care personajul central migrează prin cele şase poveşti. Uneori trecerea se realizează prin intermediul sincronizărilor vizuale, prin personajele interpretate de protagonist sau printr-o mişcare (de exemplu, o uşă care se deschide şi face trecerea de la o poveste la alta, sfidând barierele timpului), aşa cum puteţi vedea în acest clip (vezi trailer aici). Ocazional, toate cele şase poveşti se întrepătrund atunci când un personaj abordează una din temele centrale din film.

       

      În această situaţie se află Dr. Isaac Sachs (Tom Hanks), care în povestea “Half-Lives: The First Luisa Rey Mystery”, povesteşte despre motivele ştiinţifice şi filozofice care l-ar fi determinat să se îndrăgostească de cineva la prima vedere. În timpul acestei relatări, putem observa, de asemenea, felul în care personajele din celelalte cinci povestiri se intersectează.

       

      Din distribuţia filmului mai fac parte: Halle Berry, Jim Broadbent, Hugo Weaving, Jim Sturgess, Doona Bae, Ben Whishaw, James D’Arcy, Xun Zhou, Keith David, David Gyasi, Susan Sarandon, şi Hugh Grant.  

       

      Sinopsis: Filmul “Atlasul norilor” este o dramă intensă şi impresionantă, care explorează impactul consecinţelor pe care le au asupra oamenilor acţiunile lor, de-a lungul trecutului, prezentului şi viitorului. Povestea urmăreşte evoluţia unui suflet care se transformă de-a lungul câtorva secole dintr-un ucigaş într-un erou, modelându-se prin acţiune, mister, dramă şi romantism. O singură faptă bună reverberează pentru a provoca o revoluţie la sute de ani distanţă în viitor.


      Comenteaza subiectul

      Nume
      Email
      Comentariu
      Pentru a publica mesajul va rugam introduceti in spatiul liber codul de mai jos


      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!