Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Home » Stiri din filme » Jason Statham în primul trailer “Parker”

      4 octombrie 2012

      Autor: Elinne Bîrnea

       

       

       

       


      Primul trailer al thrillerului “Parker" în regia lui Taylor Hackford (cunoscut pentru realizarea celebrului “The Devil's Advocate”) a fost lansat. 

       

      Filmul are la bază cele 20 cărţi pe care Donald Edwin Westlake le-a scris din 1962, avându-l ca protagonist pe Jason Statham, care interpretează rolul unui hoţ profesionist, care trăieşte după un anumit cod moral: “nu fura de la oamenii sărmani şi nu-i răni pe cei care nu merită acest lucru”. 

       

      Trădat de către propria sa echipă şi lăsat aproape mort în timpul unui jaf de bijuterii eşuat, acesta va căuta să se răzbune pe foştii săi camarazi chiar în timpul unui jaf de mari proporţii. Jason apare în această imagine având un look total diferit faţă de cel cu care ne-a obişnuit, iar trailerul este plin de clişee.

       

      În plus, pentru spargerile sale, Jason se deghizează fie într-un preot, fie într-un texan bogat (care are un accent îngrozitor). Dacă sunteţi un fan al lui Jason şi al filmelor sale, probabil că veţi fi dezamăgiţi să-l suprindeţi într-un astfel de rol. 

       

      Filmul îi mai are în distribuţie pe Jennifer LopezMichael ChiklisWendell Pierce şi Nick Nolte şi este programat să fie lansat în cinematografele din România la începutul anului viitor.

       

      Sinopsis:

       

      Parker (Jason Statham) este un hoţ profesionist, care trăieşte după un anumit cod moral: “nu fura de la oamenii sărmani şi nu-i răni pe cei care nu merită acest lucru”.  Acesta va fi trădat de către propria sa echipă, care îi va fura partea sa din pradă, şi lăsat aproape mort în timpul unui jaf de bijuterii care a mers prost.

       

      Hotărât să se răzbune, Parker îi va urmări pe aceştia până în PalmBeach, locul celor bogaţi şi faimoşi, în timp ce punea la cale una din cele mai mari lovituri. Eroul se va alătura agentului imobiliar Leslie, interpretat de Jennifer Lopez, pentru a i se opune fostei sale echipe de spărgatori.

       

       

      Vezi trailer

       

       

       

      Sursa: Collider

       

       


      Parker e disponibil pentru a fi vazut online. Click aici:

      Comenteaza subiectul

      Nume
      Email
      Comentariu
      Pentru a publica mesajul va rugam introduceti in spatiul liber codul de mai jos


      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!