Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Home » Stiri din filme » Un nou trailer “Lincoln” a fost lansat

      5 octombrie 2012

      Autor: Elinne Bîrnea

       

       

       

       

       

      Dacă aţi urmărit confruntarea publică dintre Obama şi Romney – un adevărat spectacol de vorbe goale – cu siguranţă aţi fi dorit să aveţi in faţă un lider cu o personalitate puternică, graţie forţei sale morale.

       

      Acest moment a fost speculat de către producătorii de la DreamWorks, care au lansat online, imediat după această dezbatere prezidenţială, un nou trailer pentru filmul “Lincoln”, în regia lui Steven Spielberg.

       

      Trailerul începe cu o campanie de promovare de promovare, segmentată de fotografii alb-negru ale aliaţilor şi triumful armatei, pe fundalul unor sloganuri motivaţionale. (“Pentru fiecare vis, pentru fiecare credinţă, pentru libertatea fiecăruia, există oameni care ne adună pe toţi laolaltă”).

       

      Spotul prezintă , de asemenea, secvenţe care nu au fost incluse în primul trailer, în multe dintre acestea apărand Daniel Day-Lewis, în rolul lui “Lincoln”, care se agita şi dădea cu pumnul în masă.

       

      Din distribuţia filmului mai fac parte: Joseph Gordon-Levitt, David Oyelowo, Sally Field, Tommy Lee Jones, James Spader, John Hawkes, Michael Stuhlbarg, David Strathairn, Walton Goggins, Tim Blake Nelson, Bruce McGill, Jackie Earle Haley, Lee Pace şi Jared Harris şi este programat să apară în cinematografele din România în ianuarie 2013.

       

      Având fiecare în palmares câte două premii Oscar, Steven Spielberg şi Daniel Day-Lewis fac echipă în filmul “Lincoln” – o dramă emoţionantă care se focusează în special pe ultimele luni de viaţă ale celui de-al 16-lea preşedinte al Americii.

       

      Lincoln este primul preşedinte american care a abolit sclavia şi a desăvârşit unitatea statelor americane. Datorită abilităţilor sale excepţionale şi deciziilor luate în timpul unei perioade greu încercate, Abraham Lincoln a putut schimba destinul unei naţiuni.

       

      Lincoln este primul preşedinte american care a abolit sclavia şi a desăvârşit unitatea statelor americane. Datorită abilităţilor sale excepţionale şi deciziilor luate în timpul unei perioade greu încercate, Abraham Lincoln a putut schimba destinul unei naţiuni.

       

      Pelicula este bazată pe romanul biografic a lui Doris Kearns Goodwin "Rivalii: Geniul politic a lui Abraham Lincoln

       

       

      Vezi trailer

       

       

       

      Sursa: Collider

       

             Comenteaza subiectul

      Nume
      Email
      Comentariu
      Pentru a publica mesajul va rugam introduceti in spatiul liber codul de mai jos


      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!