Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Home » Stiri din filme » Kristen Stewart, Robert Pattinson şi Lautner Taylor în afişul final pentru “Saga Amurg: Zori de zi – Partea a II-a”

       

       

       

       

       

      La începutul săptămanii trecute, cei de la Summit Entertainment au lansat în Statele Unite ale Americii afişul final pentru “Saga Amurg: Zori de zi – Partea a II-a”, iar acum a fost promovat la nivel internaţional.

       


      Este binecunoscut faptul că producătorii au cheltuit peste un miliard de dolari pentru producerea şi campania de marketing a întregii francize cu vampiri, începută în anul 2008 şi care, între timp, a ajuns un fenomen mondial.

       

       

      Prin urmare, aceştia nu-şi permit un dezastru de box office tocmai acum, la încheierea popularei serii. Primele patru filme din franciza de succes "Twilight / Amurg", de Catherine Hardwicke, "Saga Amurg: Luna Nouă", în regia lui Chris Weitz, "Saga Amurg: Eclipsa", de David Slade şi "Saga Amurg: Zori de Zi - Partea I", de Bill Condon - au obţinut împreună încasări de peste 2,5 miliarde de dolari. 

       

       

      Pelicula “Saga Amurg: Zori de zi – Partea a II-a” este programată a fi lansată în cinematografele din Romania pe 16 noiembrie 2012 şi are la bază cel de-al patrulea roman al lui Stephenie Meyer.

       

       

      După ultimele declaraţii ale starului Robert Pattinson, fanii ar putea avea parte de o mega surpriză la finalul filmului, întrucât se pare că acesta va fi diferit de cel din cartea autoarei celebrei serii “Twilight / Amurg”.

       

       


      Saga Amurg: Zori de zi – Partea a II-a” continuă povestea cuplului Bella-Edward interpretat de Kristen Stewart  şi Robert Pattinson. După ce Bella este transformată în vampir de către Edward pentru a-i salva viaţa, apar noi probleme din cauza lui Renesmee, fetiţa jumătate om, jumătate vampir.

       

      Bella descoperă noi puteri şi dă o nouă definiţie vampirilor nou-născuţi. Aceasta este în pericol din cauza marelui clan conducator Volturi, pregătit pentru marea bătălie.

      Filmul a fost clasificat de către comisia de rating cu PG-13 (interzis celor sub 13 ani), ca având “scene de violenţă şi cu nuditate parţială”. 

       

       

       

       

       

      Sursa: Comingsoon

       

       

       

      Saga Amurg: Zori de zi - partea II e disponibil pentru a fi vazut online. Click aici:

      Comenteaza subiectul

      Nume
      Email
      Comentariu
      Pentru a publica mesajul va rugam introduceti in spatiul liber codul de mai jos


      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!