Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Home » Stiri din filme » Ben Affleck a accidentat o maşină în parcare

      8 octombrie 2012

      Autor: Elinne Bîrnea

       

       

       

       

       

      Sâmbătă seara, în timp ce dădea să iasă dintr-o parcare din Santa Monica, California, actorul principal din pelicula “Argo” a lovit partea laterală a unei maşini ce se afla parcată în acel loc. Ben Affleck şi-a asumat în totalitate responsabilitatea pentru acest fapt, lăsând un bilet pe parbrizul autoturismului, în care erau menţionate următoarele: "Buna! Ţi-am lovit oglinda maşinii! Îmi pare rău! Am să plătesc toate cheluielile aferente! Ben”. Actorul a fost văzut purtând  o cămaşă ecosez şi o pereche de jeanşi.

       

      În aceeaşi zi, Ben a fost zărit alături de cele doua fiice ale sale, Violet şi Seraphina, în timp ce luau mâncare de la McDonalds, după care s-au oprit la librăria Barnes and Noble, de unde au cumpărat nişte cărţi. Atunci când nu sunt însoţite de către tatăl lor faimos, fetiţele ies la cumpărături alături de mama lor, actriţa Jennifer Garner.

       

      Argo” cel mai recent film regizat de Affleck, în care deţine şi rolul principal, este bazat pe fapte reale şi redă operaţiunea spectaculoasă de salvare a şase funcţionari ai Ambasadei Americane din Iran, făcută în secret de CIA şi despre care nu s-a ştiut adevărul zeci de ani.

       

      Ben Affleck îl interpretează pe agentul CIA, Tony Mendez, care pune la cale un plan de salvare atât de incredibil, încât ne îndoim că partea aceasta se mai bazează pe realitate.

       

      Scenariul a fost scris de Chris Terrio, iar alături de Ben Affleck, în film mai joacă Alan Arkin, John Goodman, Bryan Cranston, Scoot McNairy, Tate Donovan, Taylor Schilling, Richard Kind, Kyle Chandler, Clea Duvall, Rory Cochrane, Christopher Denham, Victor Garber, Zeljko Ivanek, Chris Messina, Michael Parks, Bob Gunton şi Philip Baker Hall.

       

      Filmul va fi distribuit în România de MediaPro Distribution şi se va lansa în cinematografe pe 9 noiembrie

       

       

      Vezi trailere

       

       

       

       

       


      Comenteaza subiectul

      Nume
      Email
      Comentariu
      Pentru a publica mesajul va rugam introduceti in spatiul liber codul de mai jos


      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!