Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Home » Stiri din filme » Jim Sturgess şi Kirsten Dunst sunt noii “Romeo şi Julieta”, în filmul "Între două lumi" (Upside Down)

       

       

       

       

       

      Regizorul argentinian Juan Solanas (“Northeast”), care este şi co-autorul scenariului alături de Santiago Amigorena, a lansat primul trailer internaţional al thriller-ului romantic “Upside Down“, ce-i are ca protagonişti pe Jim Sturgess (“Across the Universe”, “One Day”, “The Way Back”) şi Kirsten Dunst (“Spider-Man”, “Melancholia”).  

       

      Filmul prezintă o abordare ştiinţifico-fantastică a poveştii “Romeo şi Julieta”, în care cei doi îndrăgostiţi încearcă să lupte împotriva regulilor impuse de societate şi legilor gravitaţionale pentru a-şi consuma povestea de dragoste interzisă.

       

      Adam (Jim Sturgess) este un tânăr sărman şi idealist din lumea de jos, care se îndrăgosteşte nebuneşte de Eve (Kirsten Dunst), o blondă frumoasă din lumea de sus, pe care a văzut-o pentru prima dată pe vremea când amândoi erau copii şi de dragul căreia îşi propune să construiască o punte de legătură între cele două universuri alternative.

       

      Ameninţat cu moartea dacă va încearca să comunice verbal cu cineva din universul de deasupra sau dacă va trece frontiera dintre cele două lumi ce par să se reflecte una pe cealaltă ca într-o oglindă, Adam riscă totul pentru a fi împreună cu femeia iubită.

       

      Dacă sunteţi pasionaţi ai genului SF, credem că veţi fi plăcut surprinşi de viziunea pe care o propune regizorul Solanas în “Upside Down”, iar efectele vizuale captivante pe care le oferă acest trailer subtitrat în limba franceză şi felul ciudat în care cele două lumi par să se reflecte una pe cealaltă, ca într-o oglindă, vă vor stârni cu siguranţă interesul.

       

      Credem că este inutil să vă spunem că vom fi martorii la sărutul dintre Jim Sturgess  şi Kirsten Dunst “cu susul în jos”, ca în Spider-Man. Filmul “Upside Down“ este programat să apară în cinematografele din România pe 2 noiembrie 2012. 

       

       

      Vezi trailer

       

       


      Între două lumi e disponibil pentru a fi vazut online. Click aici:

      Comenteaza subiectul

      Nume
      Email
      Comentariu
      Pentru a publica mesajul va rugam introduceti in spatiul liber codul de mai jos


      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!