Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Home » Stiri din filme » Madame Blossom (Lucy Liu) în noul trailer pentru “The Man with the Iron Fists”

       

       

       

       

       

      Zilele trecute, regizorul filmului de acţiune “The Man with the Iron Fists”, RZA, fost cântăreţ de muzică hip hop, a prezentat un trailer care-l avea în centru pe Cung Le, în rolul lui Bronze Lion, iar acum este rândul lui Lucy Liu

       

      Filmul redă spune povestea unor luptători, asasini şi a unui erou nelegiuit din China care se unesc pentru a se apăra de un clan care le ameninţă viaţa. Acest trailer ne-o prezintă pe Madame Blossom, interpretată de Lucy Liu, în timpul unor scene pline de acţiune, etalându-şi calităţile sale de luptătoare şi o altă secvenţă în tandreţuri cu personajul interpretat de Russell Crowe.

       

      De asemenea, un clip al acestei pelicule a fost lansat, în care regizorul RZA vorbeşte despre pasiunea lui de o viaţă pentru filmele cu artele marţiale şi de impactul pe care l-a avut avut producătorul Quentin Tarantino.

      Din distribuţia filmului “The Man with the Iron Fists” mai fac parte: RZA, Byron MannRick YuneDavid BautistaPam Grier şi Jamie Chung.  

       

       

      Sinopsis:

       

      “Quentin Tarantino prezintă “The Man With the Iron Fists”, un film de acţiune şi aventuri inspirat din peliculele clasice de kung-fu în care au jucat cei doi vechi colaboratori ai săi, RZA şi Eli Roth.  Acest film marchează debutul regizoral al RZA—având susţinerea unor actori de renume, printre care Russell Crowe şi Lucy Liu—şi prezintă povestea unor luptători, asasini şi a unui erou nelegiuit din China care se unesc pentru a se apăra de un clan care le ameninţă viaţa. Încă de când a ajuns în Jungle Village, un fierar (RZA) este obligat de clanurile radicale să făureasca arme de distrugere. Atunci când războiul între clanuri devine iminent, acesta, prin intermediul unor puteri antice, se va  transforma într-o adevărată armă umană şi va deveni salvatorul oamenilor nevinovaţi”.


      Legat de această peliculă, Jamie Chung a declarat: “Este un film distractiv, în care îl veţi vedea pe Russell Crowe fâcand nişte lucruri nebuneşti, cum nu credeaţi că-l veţi vedea vreodată".


      Filmul “The Man with the Iron Fists” este programat să apară în cinematografele din România pe 7 decembrie 2012.  

       

      Vezi trailer

       

       


      Comenteaza subiectul

      Nume
      Email
      Comentariu
      Pentru a publica mesajul va rugam introduceti in spatiul liber codul de mai jos


      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!