Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Home » Stiri din filme » Tom Hanks: “Atlasul norilor” o povestea fascinantă

      19 octombrie 2012

      Autor: Elinne Bîrnea

       

       

       

       

       

      Atlasul norilor” regizat de fraţii Wachowski şi Tykwer este o dovadă ca imposibilul a devenit realitate. Fiind considerat unul dintre cele mai ambiţioase proiecte cinematografice din ultimul deceniu, filmul este o adaptare a romanului omonim al lui David Mitchell, ce se întinde pe o perioadă de câteva secole şi urmăreşte şase poveşti interconectate, în care personajele principale ale fiecărei povestiri, sunt de fapt reîncarnări ale aceluiaşi suflet, distinse de-a lungul timpului printr-un simplu semn din naştere.

       

      Cum nu este ceva neobişnuit ca un actor să-şi laude proiectele, Tom Hanks ne vorbeşte în trailerul pe care vi-l prezentăm despre subiectul acestei drame ştiinţifico-fantastice şi despre personajele interpretate pe care le interpretează. Legat de subiectul filmului, Tom declară: “Natura umană nu este altceva decât un lung şir de decizii pe care suntem obligaţi să le facem, iar aceste decizii, fie ele bune sau rele, ne influenţează atât trecutul câ şi viitorul”.

       

      De asemenea, în cadrul unei gale la care a fost invitat şi unde a fost distins cu un premiu din partea Fundaţiei Umanitare Eli Wiesel, Hanks a recunoscut că a vizionat de trei ori “Atlasul norilor” şi că este cel mai spectaculos film pe care l-a văzut până acum, cu toate că “nu are voie să spună acest lucru din două motive: unul pentru că joacă în acest film şi doi, pentru că a promovat foarte multe filme…”. Într-adevăr, declaraţiile sale sunt îndrăzneţe, însă Hanks îşi permite să fie sincer când vine vorba de proiectele sale şi de aceea chiar luăm de bune aceste afirmaţii.

       

      În trailerul de faţă, mai puteţi auzi păreri ale celorlalţi actori şi regizori legate de fascinanta peliculă “Atlasul norilor”.

       

      Sinopsis: Filmul “Atlasul norilor” este o dramă intensă şi impresionantă, care explorează impactul consecinţelor pe care le au asupra oamenilor acţiunile lor, de-a lungul trecutului, prezentului şi viitorului. Povestea urmăreşte evoluţia unui suflet care se transformă de-a lungul câtorva secole dintr-un ucigaş într-un erou, modelându-se prin acţiune, mister, dramă şi romantism. O singură faptă bună reverberează pentru a provoca o revoluţie la sute de ani distanţă în viitor.

       

      Din distribuţia filmului mai fac parte: Halle Berry, Jim Broadbent, Hugo Weaving, Jim Sturgess, Doona Bae, Ben Whishaw, James D’Arcy, Xun Zhou, Keith David, David Gyasi, Susan Sarandon, şi Hugh Grant.

       

       

      Vezi trailer  

       


      Comenteaza subiectul

      Nume
      Email
      Comentariu
      Pentru a publica mesajul va rugam introduceti in spatiul liber codul de mai jos


      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!