Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Arnold Schwarzenegger a petrecut Crăciunul alături de fosta soţie

      28 decembrie 2011, Autor: Oksana Radu
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Actorul Arnold Schwarzenegger şi soţia lui Maria Shriver, care s-au despărţit în luna mai, au petrecut Crăciunul împreună, alături de cei patru copii ai lor, alimentând astfel zvonurile despre o posibilă împăcare a cuplului.

       

      Starul francizei "Terminator" şi Maria Shriver s-au despărţit în luna mai, după o căsnicie care a durat 25 de ani, dar au decis să petreacă Crăciunul ca o familie unită, alături de cei patru copii ai lor: Katherine, în vârstă de 22 de ani, Christina, în vârstă de 20 de ani, Patrick, în vârstă de 18 ani şi Christopher, în vârstă de 14 ani, informează contactmusic.com.


      Schwarzenegger a revenit cu această ocazie în locuinţa familiei sale, din Brentwood (California), şi a asistat alături de soţia sa la meciul pe care echipa locală de baschet Los Angeles Lakers l-a susţinut în prima zi de Crăciun la Staples Center.

       


      Maria Shriver a depus actele de divorţ pe 1 iulie, după ce a aflat că soţul ei este tatăl copilului născut în urmă cu peste 10 ani de o fostă menajeră a cuplului.

       

      Arnold şi Maria au mai fost văzuţi de câteva ori împreună după ce s-au despărţit în luna mai, inclusiv cu ocazia celei de-a 64-a aniversări a actorului, în luna iulie.

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor