Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Arnold Schwarzenegger se întoarce în noul “Terminator: Dark Fate” – Vezi trailer

      28 mai 2019, Autor: Anca Rusu
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Celebra replică a lui Arnold Schwarzenegger - “I’ll be back!” - se adeverește odată cu lansarea filmului “Terminator: Dark Fate”, care va avea premiera în cinematografe pe 1 noiembrie.

       

      După aproape 30 de ani, Arnold și Linda Hamilton revin pe marile ecrane într-o poveste modernă imaginată de celebrul James Cameron. De această dată însă, Cameron este scenaristul și producătorul filmului, în timp ce regia este semnată de Tim Miller, regizorul Deadpool.

       

       

      La mai mult de două decenii după evenimentele din Terminator 2: Judgment DayTerminator: Dark Fate o readuce în prim-plan pe Sarah Connor, care are misiunea de a proteja o tânără cyborg – un hibrid între om și terminator.

       

      Deși acesta este al șaselea film din franciza Terminator, Dark Fate reprezintă un sequel direct al filmelor The Terminator (1984) și Terminator 2: Judgment Day (1991), fiind pentru prima dată în 28 de ani când vom avea parte de echipa originală formată din Linda Hamilton, Arnold Schwarzenegger și James Cameron.

       

       

      Celelalte trei filme din seria Terminator, respectiv Terminator 3: Rise of the Machines (2003), Terminator: Salvation (2009) și Terminator Genisys (2015) s-au dovedit eșecuri de box-office, în lipsa echipei originale. Nici măcar Christian Bale (Terminator: Salvation) sau Emilia Clarke (Daenerys din Game of Thrones, care a jucat rolul Sarah Connor în Terminator Genisys), nu au reușit să garanteze succesul celor mai recente filme ale francizei.

       

      Terminator: Dark Fate se dorește a fi prima parte dintr-o nouă trilogie, însă publicul va decide dacă filmul se ridică la nivelul așteptărilor. Până pe 1 noiembrie, când filmul se lansează în cinema, iată primul trailer lansat de Paramount Pictures.

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor