Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      HBO GO aduce toate filmele Star Wars/ Războiul stelelor în iulie 2020

      16 iulie 2020, Autor: Anca Maco
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Fanii Star Wars/ Războiul stelelor pot vedea mai multe filme din această serie pe HBO GO în iulie 2020.

       

      Primele trei episoade, alături de Solo: A Star Wars Story/ Solo: O poveste Star Wars, care prezintă aventurile tânărui Han Solo, înainte ca el să devină un erou al Rebeliunii, vor fi disonibile din 17 iulie. De asemenea, filmul animat Star Wars: The Clone Wars/ Star Wars: Războiul clonelor va putea fi urmărit alături de primele cinci sezoane ale serialului cu același nume, deja disponibile pe HBO GO. Acțiunea acestor filme are loc înainte ca Alianța Rebelilor să fie înființată.

       

      Pe 24 iulie, HBO GO va face disponibilă trilogia originală de filme din anii ‘70 și ‘80, dar și Rogue One: A Star Wars Story/ Rogue One: O poveste Star Wars, care are acțiunea plasată înainte de evenimentele din Star Wars: A New Hope/ Războiul stelelor - Episodul IV: O nouă speranță (1977).

       

      Pe 31 iulie, primele două filme din trilogia recentă de sequel-uri care continuă povestea vor deveni și ele disponibile: Star Wars: The Force Awakens/ Războiul stelelor - Episodul VII: Trezirea Forței și Star Wars: The Last Jedi/ Star Wars: Ultimii Jedi.


      Evenimentul Star Wars de pe HBO GO se încheie pe 7 august cu premiera filmului Star Wars: The Rise of Skywalker/ Star Wars: Skywalker - Ascensiunea, ultimul episod din Saga Skywalker.

       

       

      17 IULIE      STAR WARS: THE PHANTOM MENACE/ RĂZBOIUL STELELOR - EPISODUL I: AMENINȚAREA FANTOMEI      Acest prequel Star Wars urmărește doi cavaleri Jedi în misiunea lor de a o proteja pe regina Amidala, în speranța că vor găsi o rezolvare pacifistă pentru o dispută interplanetară legată de comerț. Pe drum ei îl întâlnesc pe Anakin Skywalker, un copil care dă semne că are un dar extraordinar.

       

       

       

      STAR WARS: ATTACK OF THE CLONES/ RĂZBOIUL STELELOR - EPISODUL II: ATACUL CLONELOR
      La zece ani după întâlnirea inițială, Anakin Skywalker are parte de o poveste de dragoste interzisă cu senatoarea Padmé Amidala, în timp ce Obi-Wan Kenobi anchetează o tentativă de asasinare a senatoarei și descoperă o armată secretă de clone creată pentru Jedi.

       

       

      STAR WARS: REVENGE OF THE SITH/ RĂZBOIUL STELELOR - EPISODUL III: RĂZBUNAREA LORZILOR SITH      La trei ani după începerea Războiului Clonelor, cavalerii Jedi îl salvează pe Palpatine de Contele Dooku. În timp ce Obi-Wan urmărește o nouă amenințare, Anakin îndeplinește rolul de agent dublu între Consiliul Jedi și Palpatine și este ademenit într-un plan sinistru de cucerire a galaxiei.

       

       

      STAR WARS: THE CLONE WARS (2008)/ STAR WARS: RĂZBOIUL CLONELOR


      Aflați în prima linie a frontului în lupta galactică dintre bine și rău, Obi-Wan Kenobi și Anakin Skywalker își unesc forțele în misiunea care îi unește ca mentor Jedi și elev, în timp ce se zbat să salveze Republica de la fragmentare.

       

      SOLO: A STAR WARS STORY/ SOLO: O POVESTE STAR WARS

             Pregătiți-vă pentru o călătorie unică în viață la bordul faimoasei nave Millennium Falcon! Printr-o serie de escapade pline de curaj într-o lume de infractori, Han Solo se împrietenește cu inimitabilul Chewbacca, viitorul său copilot, și îl cunoaște pe faimosul adept al jocurilor de noroc Lando Calrissian.

       

      24 IULIE


      ROGUE ONE: A STAR WARS STORY/ ROGUE ONE: O POVESTE STAR WARS


      Într-o perioadă plină de conflicte, câțiva eroi neașteptați conduși de Jyn Erso, o refugiată plină de curaj, și Cassian Andor, un spion rebel, fac echipă pentru a îndeplini o misiune de importanță capitală: să fure planurile pentru Steaua Morții, cea mai puternică armă de distrugere în masă a Imperiului.

       

      STAR WARS: A NEW HOPE/ RĂZBOIUL STELELOR - EPISODUL IV: O NOUĂ SPERANȚĂ


      Luke Skywalker își unește forțele cu un cavaler Jedi, un pilot arogant, un Wookiee și doi droizi pentru a salva galaxia de stația de luptă a Imperiului care ar putea distruge lumea și, în același timp, încearcă să o salveze pe prințesa Leia de maleficul Darth Vader.

       

       

       

      STAR WARS: THE EMPIRE STRIKES BACK/ RĂZBOIUL STELELOR - EPISODUL V: IMPERIUL CONTRAATACĂ


      Rebelii se împrăștie după ce Imperiul le atacă baza de pe planeta de gheață Hoth. În timp ce Han și Leia sunt urmăriți de oamenii Imperiului, Luke se antrenează cu Maestrul Jedi Yoda pentru confruntarea cu Darth Vader, atunci când va afla adevărul șocant despre propriul trecut.

       

       

      STAR WARS: RETURN OF THE JEDI/ RĂZBOIUL STELELOR – EPISODUL VI: ÎNTOARCEREA LUI JEDI


      Imperiul se pregătește să distrugă Rebeliunea cu o Stea a Morții mai puternică. În timp ce flota rebelilor organizează un atac masiv asupra stației spațiale, Luke Skywalker îl confruntă pe tatăl său, Darth Vader, într-un duel culminant care are loc în prezența împăratului malefic.

       

       

      31 IULIE

      STAR WARS: THE FORCE AWAKENS/ RĂZBOIUL STELELOR – EPISODUL VI: TREZIREA FORȚEI


      La trei decenii după victoria asupra lui Darth Vader și Imperiului Galactic, o nouă amenințare apare în galaxie. Primul Ordin încearcă să cucerească galaxia și doar un grup de eroi neașteptați îi pot opri, cu ajutorul Rezistenței.

       

       

      STAR WARS: THE LAST JEDI/ STAR WARS: ULTIMII JEDI


      Odată cu distrugerea Republicii, Primul Ordin este la putere. Liderul Suprem Snoke vrea să distrugă ce a mai rămas din Rezistență și să își consolideze puterea în galaxie. Dar speranța supraviețuiește: Maestrul Jedi Luke Skywalker poate schimba soarta războiului.

       

       

      7 AUGUST

       


      STAR WARS: THE RISE OF SKYWALKER/ STAR WARS: SKYWALKER - ASCENSIUNEA


      Bătălia dintre Jedi și Sith ajunge la o concluzie palpitantă în acest ultim capitol din Saga Skywalker. Ultimii membri ai Rezistenței rămași în viață sunt obligați să se confrunte cu trecutul, în timp ce se luptă cu Primul Ordin pentru ultima dată.

       

       

       SURSA: HBO

       

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor