Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Jamie Dornan, Alec Baldwin și Christian Slater devin colegi de serial

      12 august 2019, Autor: Anca Maco
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Jamie Dornan va juca într-un nou serial - „Dr. Death” - rolul unui medic celebru a carui clinica de neurochirurgie începe să adune mai multe victim decât vieți salvate. Dr. Christopher Duntsch pare să facă absolut tot ce-i trece prin minte, până când doi chirurgi, alături de un tânăr procuror, încearcă să-l oprească.

       

      Lui Alec Baldwin i-a revenit partitura lui Robert Henderson, un neurochirurg tipicar, încrezător în funcționarea și procedurile sistemului, dar mai ales în valoarea fiecărei vieți.


      Christian Slater joacă rolul chirurgului Randall Kirby, un tip impulsiv, dispus să facă orice în numele dreptății, expunând toate greșelile unui sistem care protejează imaginea spitalelor mai mult decât pacienții.

       

      Proiectul serialului „Dr. Death” este inspirat de podcastul Wondery pentru care cei de la UCP au achiziționat drepturile de adaptare înainte de difuzare. Momentan, compania prezintă oferte platformelor de streaming și televiziunilor potențial interesate. Având în vedere succesele anterioare cu Homecoming difuzat de Amazon și Dirty John, achiziționat de Bravo, și acest serial ar putea avea parte de o soartă bună.

       

      Producătorul executiv al serialului este Patrick Macmanus (Happy!), împreună cu Todd Black, Jason Blumenthal și Steve Tisch de la Escape Artists, precum și Hernan Lopez și Marshall Lewy de la Wondery, realizatorii podcastului care a ajuns la peste 50 de milioane de oameni.

      „Dr. Death” a fost primul podcast (6 episoade) despre unul dintre cele mai discutate cazuri de malpraxis (și primul în care s-a dat o sentință de închisoare pe viață). Medicul Christopher Daniel Duntsch a incapacitat 4 oameni și a omorât alți doi, fiind arestat cu doar 4 luni înainte de împlinirea termenului de prescripție, grație depozițiilor și eforturilor foștilor săi colegi care voiau să-l împiedice să mai practice medicina. Toate spitalele la care a lucrat l-au dat apoi în judecată.

       

      Sursa: Deadline.com

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor