Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Pro Video pune la dispozitie Licența video de Difuzare Publică pentru cinema drive-in

      21 mai 2020, Autor: Daniela Bojinca
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Trecem cu toții printr-o perioadă extrem de dificilă, cauzată de pandemia de COVID-19. Râspândirea rapidă a acestei pandemii a avut un impact major asupra sectoarelor artistice, de la filmele lansate în cinematografe, până la teatre și alte reprezentații cu public precum festvivalurile care ori s-au amânat, ori s-au anulat. 

       

      În continuare, cu părere de rău, dar spre binele nostru, al tuturor, cinematografele român închise pentru o perioadă nedefinită. Astfel, industra cinematografică trebuie să se reinventeze pentru a respecta recomandările autorităților și a menține distanța socială. Industria caută în continuare soluții de a reinventa evenimentele.

       

      Prin urmare a reapărut conceptul de cinema drive-in în care poți avea parte de o experiență inedită, alături de cei dragi, în cele mai sigure condiții , oferite chiar de mașina ta, cu o interacțiune umană minimă. Filmele sunt proiectate pe un ecran de mari dimensiuni, iar sunetul este transmis pe o frecvență pe care toți spectatorii să o poată recepționa în propriul sistem audio al mașinii. Astfel participanții se pot bucura de o experiență completă și la cel mai înalt nivel.

       

      Însă pentru a viziona filmele în afara domiciliului este necesară obținerea unei autorizații legale (denumită și licență video de difuzare publică). În vedere evitării încălcării drepturilor de autor, pentru difuzarea unui film în alte locuri decât cele destinate, proprietarii trebuie să achiziționeze oa stfel de licență.

       

      Vestea bună este că cei de la Pro Video, care reprezintă cel mai important distribuitor de home entertainment de pe piața românească din 2009 până inprezent, îi pot ajuta pe cei interesați cu informații despre pașii pe care îi au de parcurs pentru a obține Licența de Difuzare Publică.

       

      Pe lângă asta, cei de la Pro Video vor pune la dispoziție Licența video de difuzare publică pentru cele mai recente filme lansate de ei în format DVD sau Blu-Ray, cât și pentru peliculele clasice, documentare sau animații. Colecția lor curpinde un număr impresionant de peste 9000 de titluri din care îți poți alege mixul perfect pentru seri tematice, îtâlniri speciale pentru copii, evenimente organizate de instituții culturale, sau orice altă ocaze care include vizionarea unui film.

       

      Pentru mai multe detalii și datele lor de contact, dați un click aici.

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor