Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Recomandarea magică de miercuri: “The Golden Compass”

      30 ianuarie 2019, Autor: Alexandra Malachi
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Miercurea pare o zi bună să te detaşezi pentru puţin timp de realitate, în compania unui film plin de imaginaţie, aventuri magice şi personaje fantastice.

       

      Recomandarea magică de miercurea asta e un film creat de regizorul Chris Weitz, care ne teleportează într-o nemaipomenită aventură cinematografică, recompensată cu trofeul Oscar în 2008 pentru cele mai bune efecte vizuale. În plus, avem parte de o distribuţie de excepţie, în frunte cu Nicole Kidman, Daniel Craig şi Kathy Bates.

       

       

      The Golden Compass/ Busola de aur urmăreşte aventurile Lyrei, o fetiţă rămasă orfană care porneşte într-o aventură într-un univers paralel pentru a-şi salva cel mai bun prieten.

       

      Lyra trebuie să afle şi originea Prafului, o particulă elementară care dovedeşte producerea Păcatului originar, pe care Biserica îl foloseşte în experimente la Polul Nord, folosind drept cobai copii răpiţi. În misiunea ei, Lyra primeşte ajutor de la urşi fermecaţi, vrăjitoare bune şi multe alte personaje fantastice.

       

       

      O fantezie epică mai întunecată şi mai intensă decât trilogia Rings şi The Chronicles of Narnia sau filmele Potter. Vine din aceeaşi magie britanică, dar naşte întrebări mult mai intrigante. Ca experienţă vizuală, e superb. Ca o escapadă fantezistă, e o provocareChicago Sun-Times


      Sursa: imdb.com, metacritic.com

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor