Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Va obţine Melissa McCarthy un rol în filmul “Marea mahmureală 3”?

      20 septembrie 2012, Autor: Elinne Bîrnea
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      Înainte de lansare, unii speculau că “Domnişoare de onoare / Bridesmaids” ar fi varianta feminină a filmului “Marea mahmureală / The Hangover” şi au privit comedia cu multă suspiciune. Spre surprinderea tuturor, aceasta  s-a dovedit a fi cea mai profitabilă, ocupând primul loc în box-office-ul american.

       

      După vizionare, publicul s-a convins că filmul lui Paul Feig este destul de diferit de comedia regizată de Todd Phillips, însă un joc la dublu” pare a fi o idee care îi surâde foarte mult Melissei McCarthy, domnişoara de onoare mai necizelată, care vrea să dea nas în nas cu “haita de lupi” (The Wolfpack).


      Conform publicaţiei Variety, nu se cunoaşte rolul pe care Melissa îl va juca, însă putem presupune că apariţia ei s-ar situa undeva între un cameo asemănător celui făcut de Nick Cassavetes în “Marea mahmureală 2şi micul rol secundar jucat de Mike Tyson în primul film.

       

      Actriţa are o agendă de lucru extrem de încărcată, fiind protagonista comediei Mike & Molly, difuzată de CBS,  colaborează din nou cu Feig la comedia “The Heat”, în care joacă alături de Sandra Bullock şi o mai putem vedea în filmul lui Judd ApatowThis Is 40”.

       

      Bradley Cooper, Ed Helms, Justin Bartha, Zach Galifianakis, Ken Jeong și Heater Graham revin în distribuţie, înfruntându-l de această dată pe John Goodman – noul personaj negativ al filmului. 

       

       

      Sursa: Collider

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor