Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      20 iulie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Star Wars: Episodul VIII - Ultimul Jedi a avut debutul la Comic-Con Internațional, cu un afișaj care prezintă unele dintre recuzitele și costumele folosite în filmul mult așteptat.
      Charlize Theron a dezvăluit că a trebuit să treacă un rol în filmul "Extreme Universe", "Wonder Woman". Filmul, care îl interpretează pe Gal Gadot ca personaj titular
      Ed Sheeran pare a fi îndrăgostit de rolul său, dar încă nu împarte dragoste și pentru fanii "Game of Thrones" . Starul pop britanic a fost stânjenit de reacții negative pe social media, în urma unor remake-uri în seria fantezistă HBO

      20 iulie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Weekendul acesta te surprindem cu noi filme pline de acțiune, aventuri SF și nu numai. Plin de suspans și aventură în noul film ”Valerian și orașul celor o mie de planete” are loc o forță întunecată și misterioasă care amenință existența pașnică
      După filmul Silence, opusul intens al misionarilor catolici din Japonia, Martin Scorsese se întoarce la forma pe următoarele două proiecte.
      În timpul unui interviu cu Variety de la Disney's D3 Expo ieri, Mark Ruffalo a pus un kibosh destul de solid pe speranța pentru un vehicul solo Hulk.
      În secolul 28, agenții speciali Valerian (Dane DeHaan) și Laureline lucrează împreună pentru a menține ordinea pe teritoriile umane.
      Cine are nevoie de zi când poți evada în noapte? Încă de la începuturile cinematografiei, cineaștii au căutat magia în orele târzii, când restul lumii doarme iar iubiții, criminalii, petrecăreții agitați, bețivii și lucrătorii de noapte încă mișună

      18 iulie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Cartea, de fapt, din spatele scenei pentru cel mai recent film al lui Christopher Nolan, Dunkirk, promite să ofere o elaborare profundă pentru cel de-al treilea război mondial.
      URZEALA TRONURILOR SEZONUL 7. Cel de-al şaptelea sezon al celebrului serial de televiziune ”Urzeala tronurilor/ Game of Thrones”,

      17 iulie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Ajuns la a 4-a ediţie, Marele Picnic cinematografic al verii va avea loc anul acesta între 29 şi 30 iulie, la Grădina Botanică Bucureşti.

      17 iulie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Blade Runner original a continuat să fie un subiect popular de discuție între fanii cinematografiei de zeci de ani, pentru un motiv, și este același motiv pentru acei fanii care sunt încântați de următorul sequel.
      War For The Planet Of The Apes, a fost în război cu Spider-Man: Homecoming în weekend-ul trecut la box-office.

      14 iulie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Cea mai recentă intrare în franciza Planet of the Apes se desfășoară în teatre săptămâna aceasta și, în majoritatea cazurilor, este un film fantastic.

      14 iulie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Franciza horror „Saw” se întoarce pe marele ecran cu al optulea film, intitulat „Jigsaw”

      14 iulie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Deadpool 2 este un film super-erou american, bazat pe personajul Marvel Comics, Deadpool, distribuit de 20th Century Fox. Se intenționează să fie cea de-a douăsprezecea tranșă din seria de filme X-Men și o continuare a filmului Deadpool din 2016.

      13 iulie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Producția continuă pentru mult aşteptatul film Misiune: Imposibilă 6, iar regizorul Christopher McQuarrie, continuă să ne împărtășească imagini în mass-media socială.

      13 iulie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Deşi, unora le este greu să creadă, actorul Kit Harington (Jon Snow), a filmat 15 ore de cadre false pentru ca adevărata intrigă din Sezonul 7 a serialului Game Of Thrones, să fie în siguranță.

      13 iulie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Jrassic World 2 a au anuntat oficial! Producția masivă a terminat filmarea cu câteva zile în urmă și se îndreaptă spre post-producție, ceea ce va fi un mare succes pentru un film de această dimensiune.

      13 iulie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Pentru că va surprindem de fiecare dată cu cele mai noi filme, va prezentăm şi de dată aceasta premierele din acest weekend.
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!