Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Gerard Butler

      21 noiembrie 2012

      Autor: Elinne Bîrnea
      „Movie 43” este o comedie bizară şi haotică, ale cărei ingrediente principale sunt: baschetul, poveştile de dragoste, magia şi o super distribuţie.
      Invitat la emisiunea The Tonight Show with Jay Leno, Gerard Butler a discutat despre zvonurile legate de relaţia sa cu Mădălina Ghenea.
      Cei mai mulţi români care au mers weekendul trecut la cinema au ales să vizioneze Mereu în offside, o comedie romantică savuroasă, cu Gerard Butler şi Jessica Biel în rolurile principale.
      Gerard Butler este cel care deţine rolul principal în film, mai exact, un fost agent al Serviciilor Secrete care se trezeşte prins în capcană, la Casa Albă, în timpul unui atac terorist.

      8 februarie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Compania FilmDistrict a lansat acum câteva zile un afiş cu personajul interpretat de Gerard Butler în Olympus Has Fallen, iar acum au publicat online şi un poster cu Aaron Eckhart.
      Butler, care urma să apară în rolul lui escroc ce plănuieşte să se răzbune după ce a fost acuzat de crimă, susţine că nu a fost niciodată plătit, după ce filmările au fost întrerupte vara trecută.
      Potrivit celor de la The Hollywood Reporter, Vin Diesel şi Gerard Butler au fost distribuiţi în rolurile principale în adaptarea jocului video Kane & Lynch.
      Thrillerul de acțiune „Cod roșu la Londra” se anunţă a fi unul dintre cele mai captivante filme ale începutului de an 2016.
      Se pare că celebrul actor și-a găsit fericirea în brațele unei brunete de 39 de ani care după o relație de aproape un an a reușit să-l convingă să renunțe la burlăcie.

      7 iulie 2017

      Autor: Iulian Chirila
      Atacul este iminent. Inteligența artificială a preluat controlul!
      Chiar dacă mai avem de așteptat până la lansarea filmului Geostorm, atenția ne e captată de apariția afișului peliculei.
      Stirile 1-12
      1
      din 12
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!