Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Martin Scorsese

      Actorii americani Robert De Niro şi John Travolta vor juca pentru prima dată împreună în filmul de acţiune "Killing Season", produs de Millennium Films şi Corsan Pictures.Acest lungmetraj va fi regizat de Mark Steven Johnson.
      Nouă filme, printre care "The Artist", "Hugo" şi "The Tree of Life", au fost nominalizate anul acesta la Oscar, în timp ce printre actorii nominalizaţi se numără George Clooney, Meryl Streep, Brad Pitt şi Michelle Williams.
      Actorul din „Magic Mike” a semnat recent contractul pentru noul proiect al lui Martin Scorsese.
      Andrew Garfield a fost surprins ieri de paparazzi, în Brooklyn, New York, în timp ce filma câteva scene din The Amazing Spider-Man 2.
      Se spune că lucrurile bune se lasă aşteptate, aşa că nu ar trebui să ne deranjeze faptul că a fost modificată data de lansare a peliculei „Lupul de pe Wall Street”. Sigur nu vom aştepta degeaba!
      Liderul distribuției cinematografice pe piața din România, MediaPro Distribution este onorat să anunțe că patru dintre filmele aflate în portofoliul său au reușit performanța de a obține nu mai puțin de 15 nominalizări.

      19 decembrie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Ieri seară, la New York, a avut loc premiera celui mai recent film al regizorului Martin Scorsese, The Wolf of Wall Street.
      Leonardo DiCaprio a făcut un profit de 11,35 milioane de dolari din vânzarea casei sale din Malibu.
      Filmele lui Martin Scorsese sunt adesea remarcate pentru coloana sonoră. Cel mai recent proiect al său, „Lupul de pe Wall Street” nu face excepţie.
      O nouă colaborare marca Leonardo DiCaprio şi Martin Scorsese care a obţinut două nominalizări la Globurile de Aur, comedia „Lupul de pe Wall Street“ din 10 ianuarie pe marile ecrane.

      30 decembrie 2014

      Autor: Oana Mosor
      Potrivit unui sondaj realizat de compania anti-piraterie Excipio,The Wolf of Wall Street este cel mai piratat film în 2014.
      După o carieră lungă şi frumoasă, Liam Neeson este hotărât să renunţe la apariţiile din filmele de acţiune.
      Luna viitoare se vor împlini 40 de ani de la apatitia filmului “Taxi Driver” şi cu această ocazie Robert De Niro,Jodie Foster şi Cybill Shepherd, împreună cu regizorul Martin Scorsese se vor reuni pentru a celebra.
      După filmul Silence, opusul intens al misionarilor catolici din Japonia, Martin Scorsese se întoarce la forma pe următoarele două proiecte.

      4 septembrie 2017

      Autor: Alexandra Coravu
      Leonardo DiCaprio ar putea fi alegerea Warner Bros. Pictures și DC pentru filmul Joker!

      28 septembrie 2017

      Autor: Alexandra Coravu
      Paramount Pictures pregătește un film care va spune povestea de viață a lui Theodore Roosevelt, iar Leonardo DiCaprio va interpreta personajul.
      El va fi Jimmy Hoffa, în filmul lui Martin Scorsese, "The Irishman."

      25 octombrie 2018

      Autor: Alexandra Malachi
      Este oficial! Actorul american Leonardo DiCaprio şi regizorul Martin Scorsese colaborează la un nou proiect.
      Cel de-al șaselea film la care Martin Scorsese lucrează împreună cu Leonardo DiCaprio se va numi, oficial, “Killers of the Flower Moon”, iar filmările sunt programate să înceapă vara viitoare.
      Stirile 1-20
      1 2
      din 24