Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Răzbunătorii - 2012 (The Avengers)

      6 martie 2018

      Autor: Alexandra Coravu
      Filmul a mai obținut aproximativ 56 de milioane de dolari, pe plan internațional, în cel de-al treilea weekend de rulare.

      28 februarie 2018

      Autor: Alexandra Coravu
      A devenit al treilea film cu cele mai bune încasări, pe plan intern, din universul cinematografic Marvel.

      27 februarie 2018

      Autor: Alexandra Coravu
      Filmul a adunat această sumă în doar două săptămâni de când rulează în cinematografele din SUA.

      26 februarie 2018

      Autor: Alexandra Coravu
      Încasările globale ale filmului au depășit 700 de milioane de dolari.

      20 februarie 2018

      Autor: Alexandra Coravu
      Este al 5-lea film din istoria cinematografică ce reușește această performanță.
      "Star Wars: The Last Jedi" se lansează în mai puțin de o lună, iar specialiștii fac, deja, estimări, cu privire la încasările din weekend-ul premierei.
      A fost bine - mult timp după ce Iron Man a fost inițial lansat în teatre în 2008. În acel moment, Robert Downey Jr. a apărut în numeroase filme Marvel

      24 martie 2016

      Autor: Aura Iancu
      Tom Hiddleston ( “Thor”, “The avengers”) este fără îndoială potrivit pentru rolul lui James Bond. Este britanic, este sexy, şi capabil să îşi execute singur toate scenele de acţiune.
      Deşi a avut probleme mari cu drogurile şi alcoolul în trecut, Robert Downey Jr. a reuşit să revină pe drumul cel bun. Acum, la 49 de ani, este cel mai bine plătit actor din lume şi este apreciat de milioane de fan.
      Potrivit unui articol publicat de site-ul Latino Review şi confirmat de Forbes, actorul Christian Bale îşi va relua rolul lui Batman, în filmul Justice League.
      Compania Disney a avut succes la cea de-a 40-a ediţie a Premiilor Annie, de sâmbătă, luând acasă 10 trofee, inclusiv premiul pentru cel mai bun film de animaţie cu producţia „Wreck-It Ralph”.
      Filmul “The Avengers 2 / Răzbunătorii 2” urmează să fie lansat în cinematografe abia în primăvara anului 2015, dar niciodată nu este prea devreme pentru nişte bârfe.
      Actriţa – care interpretează rolul Pepper Potts în filmele Iron Man – a spus ca e prea bătrână pentru a mai juca în filme de acţiune.
      Potrivit producătorului filmului „The Amazing Spider Man”, Avi Arad, este posibil să existe o colaborare între „The Avengers” şi Spider-Man în viitor.
      Cu încasări de 70 de milioane de dolari, blockbuster-ul care îi are ca protagonişti pe Will Smith şi Tommy Lee Jones, a reuşit să câştige lupta pentru primul loc în box office.
      Pelicula regizată de Joss Whedon, care îi are în distribuţia sa pe Robert Downey Jr, Scarlett Johansson, Chris Evans şi Chris Hemsworth a avut câştiguri de 29,1 milioane dolari vineri şi 44,5 milioane sâmbătă.
      Stirile 1-20
      1 2
      din 25
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!