Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Cavalerul Negru: legenda renaşte - 2012 (The Dark Knight Rises)

      Basmul "A Christmas Carol", de Charles Dickens, devine film și va avea trei părți.
      „STAR WARS: TREZIREA FORŢEI” – cel mai recent film din franciza epică ştiinţifico-fantastică – promite să aducă Forţa şi mai aproape de fanii adevăraţi, deşi lansarea este complet învăluită în mister şi speculaţii.

      6 mai 2015

      Autor: Oana Mosor
      Actorul a decis să se întoarcă în lumea benzilor desenate atunci când a acceptat să-l interpreteze pe Rick Flagg în Suicide Squad, însă programul încărcat l-a forţat să renunţe, fiind înlocuit de Joel Kinnaman.
      Revista Men’s Health a publicat clasamentul celor mai în formă 50 de bărbaţi de la Hollywood. Pe primul loc s-a clasat starul Jason Statham.
      Potrivit unui articol publicat de site-ul Latino Review şi confirmat de Forbes, actorul Christian Bale îşi va relua rolul lui Batman, în filmul Justice League.
      Într-un interviu cu The Huffington Post, actorul a discutat despre şansa pe care o are filmul regizat de Christopher Nolan la Premiile Oscar din 2013.

      28 noiembrie 2012

      Autor: Bogdan Tirlea
      Câştigătorul unui Premiu Oscar, Christian Bale revine pentru ultima dată în rolul legendarului Batman în filmul Cavalerul Negru: Legenda Renaşte, finalul epic cu o miză imensă, distribuit de Pro Video.

      22 noiembrie 2012

      Autor: Elinne Bîrnea
      Trebuie să depui multă muncă şi resurse pentru a-l învinge pe Batman. Chiar dacă scenariul „Cavalerul negru: Legenda renaşte” nu a fost spectacolos, secvenţele de luptă au fost la înălţime.

      21 noiembrie 2012

      Autor: Elinne Bîrnea
      Chiar dacă filmul „Cavalerul negru: Legenda renaşte” a fost lansat în cinematografe şi urmează să apară atât pe DVD cât şi pe Blu-ray, asta nu înseamnă că nu veţi mai vedea afişe inedite ale acestuia.
      Actorul Armie Hammer este curtat pentru rolul Batman

      30 septembrie 2012

      Autor: Elinne Bîrnea
      Un vis devenit realitate! Începând de astazi, Anne Hathaway este o femeie căsătorită!
      Producătorii de la Warner Bros. au lansat recent un nou trailer cu ocazia lansării în varianta Blu-ray a “Cavalerului negru: Legenda renaşte”, care este similar cu cel oficial, excepţie făcând partea de final.
      Săptămana trecută scriam despre lansarea pe DVD a “Cavalerului negru: Legenda renaşte” şi despre zvonurile care circulau pe internet legate de posibilitatea includerii pe aceste suporturi a unor scene inedite.
      Christopher Nolan este renumit, printre altele, că nu include în filmele sale lansate pe DVD sau Blu-Ray, scene suplimentare care nu au fost văzute în cinematografe.
      Incasari record de peste un miliard de dolari, pentru filmul "Cavalerul negru: Legenda renaste", in timp ce productia The Avaengers atinge pragul de 1.5 miliarde de dolari
      Hans Zimmer a scris şi a înregistrat o nouă piesă, intitulată „Aurora”, dedicată victimelor din Colorado.
      Bucurându-se de o zi liniştită după tragediile recente, Anne Hathaway a fost fotografiată ieri după-amiază (24 iulie), în Hollywood, alături de logodnicul său, Adam Shulman.
      Victimele groaznicului masacru de la cinematograful din Aurora, au avut parte de o surpriză neaşteptată, atunci când Christian Bale le-a făcut o vizită ieri după-amiază (24 iulie).
      Stirile 1-20
      1 2 3
      din 47
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!