Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Iron Man - Omul de oţel 3 - 2013 (Iron Man 3)

      Seria "Fast and Furious" nu mai are nevoie de descriere. A înregistrat un real succes, așa că era de așteptat să existe un spin-off.
      Robert Downey Jr., actorul care îl interpretează pe Tony Stark în Iron Man – Omul de oţel 3, are „talentul” de a-i face pe cei mici să plângă.
      Gwyneth Paltrow a fost onorată de revista People cu titlul care anul trecut i-a revenit lui Beyonce – „cea mai frumoasă femeie din lume”.
      Potrivit The Hollywood Reporter, pelicula celor de la Marvel, va rula la un cinematograf din Nagoya, Japonia.
      Cei de la Marvel au dat publicităţii un nou poster cu unul dintre cele mai aşteptate filme ale anului - Iron Man 3.
      Al treilea film din seria Iron Man se anunta un thriller de exceptie, în care Robert Downey se intoarce la rolul lui Tony Stark (Iron Man) alaturi de Scarlett Johansson şi Gwyneth Paltrow.
      Deşi şi-a ferit întotdeauna copiii de lumina reflectoarelor, Gwyneth Paltrow a distribuit o colecţie de fotografii din vacanţă cu familia sa, joi (10 ianuarie).
      Deşi Robert Downey Jr. este în prezent ocupat cu filmările celei de-a treia tranşe a francizei „Iron Man”, acesta mai are pe listă o altă serie populară care va avea o continuare, la un moment dat, în viitorul apropiat.
      Actriţa – care interpretează rolul Pepper Potts în filmele Iron Man – a spus ca e prea bătrână pentru a mai juca în filme de acţiune.

      17 aprilie 2012

      Autor: Alina Tudor
      Walt Disney China, Marvel Studios şi DMG Entertainement au semnat la Beijing contractul de producţie si distribuţie pentru Iron Man 3.
      Stirile 1-11
      1
      din 11
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!