Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Shazam! 3D - 2019 (Shazam! 3D)

      Filmul horror The Curse of La Llorona/Blestemul femeii care plânge a dominat box office-ul nord-american la debutul din weekend.
      Comedia cu supereroi Shazam! a rămas pe primul loc în box office-ul românesc de weekend şi în al doilea weekend de la lansare.
      Comedia cu supereroi Shazam! a rămas de neclintit pe prima poziție în box office-ul nord-american, după ce, în al doilea weekend de la lansare, a generat încasări de 25,1 milioane de dolari.
      Cel mai nou film din universul DC Comics, satira Shazam! a fost cel mai urmărit film, nu numai din cinematografele nord-americane, ci și de pe marile noastre ecrane la premiera din weekend.
      Comedia SF Shazam!, cea mai nouă producție din universul DC Comics, a fost peste toate celelalte filme din cinematografele nord-americane la capitolul încasări, weekendul trecut.
      Din 5 aprilie vine în premieră pe marile ecrane ,,SHAZAM!”, următorul supererou din universul DC Comics, care şi-a propus să impresioneze cu numeroasele sale efecte speciale şi incredibilul său umor.
      Cel mai nou lungmetraj din universul DC Comics, Shazam! va putea fi urmărit de luna viitoare pe marile noastre ecrane.
      Stirile 1-7
      1
      din 7