Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Terry Crews a declarat că a fost foarte încântat de colaborarea cu Chuck Norris pentru „The Expendables 2”.

      23 august 2012

      Autor: Bogdan Tirlea
      Festivalul Anim’est se apropie de cinematografele bucureştene odată cu toamna, şi aduce cu el, cum ne-a obişnuit, un pic de savoare de pe alte meleaguri: la ediţia a şaptea, ţara invitată este Germania.

      23 august 2012

      Autor: Bogdan Tirlea
      Blake Lively nu are nicio problemă în a filma scene de sex. Însă nu vă aşteptaţi să o vedeţi dezbrăcată prea curând!
      Chiar de la începutul săptămânii, Jennifer Aniston şi-a făcut apariţia în Wilmington, Carolina de Nord, pe platourile de filmare ale celui mai recent film al său „We’re the Millers”.
      Fiica celebrilor actori, va avea prima apariţie cinematografică, în filmul „Maleficent”.

      22 august 2012

      Autor: Oana Mosor
      La numai un an de când s-au logodit, Henry Cavill şi Ellen Whitaker au decis să se despartă şi să anuleze căsătoria.
      Interpretând pentru prima dată un personaj animat, actorul Hugh Grant ne face cunoştinţă cu cei mai nepricepuţi corsari, navigând spre celebritate în călătoria haotică şi amuzantă din Piraţii!
      Mâine, 23 august, Parada Film a pregătit lansarea pe DVD a a filmului Marele jaf comunist, un documentar realizat de Alexandru Solomon.
      Filmul "Eroi de sacrificiu 2" (Expendables 2) a spulberat audienţele din S.U.A., deoarece îi aduce împreună pe cei mai cunoscuţi eroi ai filmelor de acţiune ai tuturor timpurilor.
      Saptămâna aceasta reîncep filmările pentru "Gangster Squad" în Chinatown, după decizia celor de la Warner Bros luată luna trecută de a modifica o scenă cheie din film.

      21 august 2012

      Autor: Oana Mosor
      Întorcându-se pe Coasta de Vest, Colin Farrell a fost suprins de paparazzi ieri (20 august), în timp ce îşi făcea cumpărăturile în Piaţa Gelson din Los Feliz, California.

      19 august 2012

      Autor: Oana Mosor
      Continuând promovarea noului său film, „Expendables 2”, Jason Statham a fost invitat vineri (17 august) la „The Tonight Show with Jay Leno”.
      Shia LaBeouf a mărturisit că se simte „îngrozit” de faptul că va trebui să înceapă munca pentru filmul lui Lars von Trier, „The Nymphomaniac”.
      Cele două actriţe călătoresc în întreaga lume pentru a promova noul lor film, „Total Recall”, constituind principalul subiect al tabloidelor din ultima perioadă.
      Jean-Claude Van Damme a declarat că îşi dorea demult să lucreze cu partenerii săi din „Expendables 2”: Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone şi Bruce Willis.

      17 august 2012

      Autor: Oana Mosor
      Se pare că Halle Berry nu era atât de fermecătoare înainte să ajunga în top-ul vedetelor de la Hollywood.
      Conform Variety, starul din „Twilight” se va alătura distribuţiei filmului lui Werner Herzog, o poveste despre viaţa lui Gertrude Bell.

      16 august 2012

      Autor: Bogdan Tirlea
      Transilvania Filmanunţă premiera în cinematografe a filmului Explozie în familie | Skylab în regia cunoscutei cineaste de origine franceză Julie Delpy.
      Actorul a recunoscut că regretă profund comentariile sale negative referitoare la „Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Sull”, din cadrul Festivalului de la Cannes din 2010.
      Liderul suprem Aladeen i-a făcut lumii un dar colosal când s-a hotărât să se nască. Era al şaptelea fiu al gloriosului preşedinte pe viaţă al Republicii Wadiya, Omar Aladeen.
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!