Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Actriţa premiată la Oscar, a recunoscut că obişnuia să se emoţioneze foarte tare şi să aibă stări de nervozitate în timpul filmărilor, însă timpul petrecut departe de filme a ajutat-o să depăşească această problemă.

      3 august 2012

      Autor: Oana Mosor
      După ce miercuri (1 august) a păşit pe covorul roşu la premiera filmului “Total Recall” de la Hollywood, Jessica Biel a revenit în lumina reflectoarelor la o prezentare a aceluiaşi proiect, ce a avut loc ieri (2 august) la New York.
      Tom Cruise a fost surprins de fotografi îndreptându-se spre Disney World, în Orlando, Florida, pentru a petrece o zi magică cu fiica sa, Suri.

      2 august 2012

      Autor: Oana Mosor
      Starurile din „Total Recall” s-au întrunit aseară la Hollywood, pentru premiera mult-aşteptatului film.
      Jessica Biel a mărturisit că este interesată să joace rolul lui April O’Neil în noul film cu ţestoasele ninja, destinat adolescenţilor.

      31 iulie 2012

      Autor: Oana Mosor
      Adăugând un alt capitol la acest film interesant, „Taken 2” tocmai a lansat un trailer nou.
      Continuând turneul de promovare al noului lor film, Will Ferrell şi Zach Galifianakis au fost surprinşi la Hockey Hall of Fame în Toronto, Canada, luni după-amiază (30 iulie).
      Hans Zimmer a scris şi a înregistrat o nouă piesă, intitulată „Aurora”, dedicată victimelor din Colorado.
      Keira Knightley a vorbit recent despre impactul pe care blockbusterele l-au avut asupra vieţii sale.
      Kate Beckinsale a fost surprinsă de paparazzi în Los Angeles, grăbindu-se spre maşină, însă având grijă să nu facă vreun pas greşit din cauza tocurilor foarte înalte.
      În mijlocul loviturii îngrozitoare suferite pe plan sentimental, Robert Pattinson a primit veşti interesante pentru cariera sa.
      Se pare că actriţa din „Twilight”, Kristen Stewart l-a înşelat pe Robert Pattinson cu un regizor însurat, ce i-ar fi putut fi tată.
      Jessica Biel a fost surprinsă zilele trecute de paparazzi la Four Seasons, împreună cu o prietenă.
      Bucurându-se de o zi liniştită după tragediile recente, Anne Hathaway a fost fotografiată ieri după-amiază (24 iulie), în Hollywood, alături de logodnicul său, Adam Shulman.
      Victimele groaznicului masacru de la cinematograful din Aurora, au avut parte de o surpriză neaşteptată, atunci când Christian Bale le-a făcut o vizită ieri după-amiază (24 iulie).

      24 iulie 2012

      Autor: Oana Mosor
      Întorcându-se la muncă pentru cel mai nou film al său, Tom Cruise a fost surprins ieri, îndreptându-se spre o clădire de birouri din Londra, pentru a fi prezent la câteva întâlniri.

      24 iulie 2012

      Autor: Oana Mosor
      Bucurându-se de puţin timp liber, Sofia Vergara şi-a petrecut după-amiaza de ieri, făcând cumpărături la Barneys, în New York.
      Mickey Rourke este FAVORITUL MGM al lunii septembrie. Urmareste-l pe actorul nostru favorit din aceasta luna in cate un film programat in fiecare marti seara, printre care Anul dragonului si Rugaciune pentru un muribund.
      După ce premiera filmului „The Dark Knight Rises” de la Paris a fost anulată din cauza atacului de la miezul nopţii din Aurora, Colorado, lansările din alte oraşe mari vor fi contramandate.
      12 oameni au fost ucişi şi 59 răniţi, în timpul premierei filmului „Dark Knight Rises” din Denver, Colorado.
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!