Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      19 aprilie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Deşi sezonul premiilor tocmai s-a încheiat, Hollywood-ul se pregăteşte deja pentru festvităţile de anul viitor. Cea de-a 71-a ediţie a Premiilor Golden Globe a fost programată pentru 12 ianuarie 2014.
      Potrivit The Wrap , actriţa Cameron Diaz se află în negocieri finale cu regizorul Jake Kasdan, pentru un rol în comedia Sex Tape. Cei doi au mai lucrat împreună la Bad Teacher.
      Regizorul danez Thomas Vinterberg (The Hunt, Submarino) a fost ales preşedintele Juriului secţiunii Un Certain Regard a celei de-a 66-a ediţii a Festivalul de Film de la Cannes, 2013.
      Potrivit The Hollywood Reporter, pelicula celor de la Marvel, va rula la un cinematograf din Nagoya, Japonia.

      18 aprilie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Cu siguranţă, Vanessa Hudgens nu este singura în această situaţie. Mai toate vedetele de la Hollywood se plâng că sunt agresate de paparazzi.

      18 aprilie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Starul din The Great Gatsby, a declarat ca nu există nici un secret în spatele succesului său. Este pur şi simplu vorba de noroc.

      17 aprilie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Cântăreaţa Britney Spears a anunţat pe paginile ei de Twitter şi Facebook, că a înregistrat o piesă pentru coloana sonoră a filmului Smurfs 2.

      17 aprilie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Actriţa britanică Carey Mulligan (27 de ani) vă va încânta privirile cu câteva ţinute inspirate din anii 1920, În numărul din mai al celebrei publicaţii Vogue.
      Jamie Foxx a fost surprins luni seara, 15 aprilie, în New York, în timp ce filma câteva scene din The Amazing Spider-Man 2. Puteţi vedea mai jos imagini cu personajul interpretat de acesta – Electro.
      Aflat în Las Vegas pentru a-şi promova noul proiect, Michael Bay a divulgat noi informaţii despre al 4-lea film din seria Transformers. Printre alte lucruri, acesta a confirmat participarea lui Stanley Tucci în Transformers 4.
      Se pare că actorul Morgan Freeman se află în negocieri finale cu Wally Pfister, care debutează acum în regie cu thriller-ul SF Transcedence.

      13 aprilie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Ben Affleck a declarat, în glumă, că este gelos din cauza faptului că cel mai bun prieten al său, Matt Damon, s-a sărutat cu Michael Douglas în Behind the Candelabra.
      Fotografia pare să arate exteriorul maşinăriei ce detectează mutanţi, Cerebro.
      După cum a anunţat The Hollywood Reporter, actorul Robert Redford va juca în noul proiect al lui David Lowery.
      Halle Berry (46 de ani) a anunţat la începutul acestei luni, că aşteaptă cel de-al doilea copil cu logodnicul ei, Olivier Martinez.
      Se pare că rolurile au început să se inverseze în casa celebrului actor.
      Now You See Me este un thriller ce descrie povestea unui grup de iluzionişti care jefuiesc bănci într-un mod mai puţin obişnuit.

      10 aprilie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Actorul s-a alăturat distribuţiei din Hand of Stone, un film despre viaţa campionului la box profesionist, Roberto Duran.

      9 aprilie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Anul trecut a fost unul cu suişuri şi coborâşuri pentru Kristen Stewart. Actriţa a fost implicată într-un scandal, despre care presa a tot scris în paginile revistelor, blog-uri şi diverselor site-uri.
      Frumoasa actriţă a negat zvonurile potrivit cărora încearcă să-şi schimbe imaginea de fată cuminte.
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!