Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Vedetele din Red 2 continuă promovarea mult-aşteptatului film, care se va lansa şi în România pe 2 august, cea mai recentă premieră fiind cea de la New York.
      Starurile din filmul The Conjuring, regizat de James Wan, au păşit pe covorul roşu la Los Angeles, pentru premiera thriller-ului inspirat după un caz real din viaţa investigatorilor paranormali americani, Ed şi Lorraine Warren.

      20 iulie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Dacă nu aţi auzit până acum de ei, Lorraine şi soţul său, Ed au fost investigatori paranormali.
      Coco Austin, soţia rapper-ului / actorului Ice-T, este renumită pentru fundul ei bombat cu care se mândreşte de câte ori are ocazia.
      Actriţa Catherine Zeta-Jones a realizat recent o şedinţă foto împreună cu colegul său din „Greu de pensionat 2”, Lee Byung Hun. Puteţi vedea fotografiile în numărul din august al revistei „Elle”.
      În Greu de pensionat 2, Frank Moses, personajul interpretat de Bruce Willis, are de-a face cu o mulţime de criminali şi infractori. Unul dintre aceştia este Han (Byung-Hun Lee), un asasin din Hong Kong.

      16 iulie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Frumoasa Kate Upton, cunoscută pentru apariţiile sale în paginile revistei americane Sports Illustrated Swimsuit, a făcut din nou senzaţie şi nu la o şedinţă foto aşa cum ne-a obişnuit, ci în timpul unei escapade în oraş cu fetele.
      Primul multiplex din istoria judeţului şi-a deschis joi la amiază porţile la Uvertura Mall în cadrul unei conferinţe de presă organizată chiar într-una din cele cinci săli de proiecţie.
      După o lungă perioadă de timp în care a fost constant implicată în scandaluri, Lindsay Lohan, revine pe marile ecrane în thriller-ul erotic The Canyons, în care joacă alături de James Deen, un star porno de filme pentru adulţi.
      Poreclită „mireasa minoră”, deoarece s-a căsătorit la doar 16 ani cu actorul Doug Hutchison, care avea 51 de ani, Courtney Stodden reuşeşte să şocheze din nou.
      Deşi se apropie de 70 de ani, Helen Mirren încă ştie cum să atragă atenţia. Actriţa deţinătoare a unui premiu Oscar, a purtat la premiera filmului Red 2, o ţinută care a stârnit controverse.
      Toate privirile au fost aţintite asupra ei, la premiera filmului Red 2, ce a avut loc aseară la Los Angeles.
      S-a reîntors Lady Gaga la stilul vestimentar care a făcut-o celebră sau şi-a uitat hainele acasă?
      Art Directorul "Metal Gear Solid", Yoji Shinkawa, a creat ilustraţia pentru lansarea 3D a filmului Cercul de Foc, în colaborare cu RealD 3D.
      Prodigiosul cineast Guillermo del Toro prezintă acţiunea SF Cercul de Foc, o producţie Warner Bros. Pictures şi Legendary Pictures, distribuită de MediaPro Distribution, din 12 iulie, în IMAX 3D şi cinematografele din toată ţara.
      Aşa cum ne-au obişnuit surorile Kristina şi Karissa Shannon, ne oferă din nou câteva imagini spectaculoase cu trupul lor bine sculptat.
      Brian de Palma este unul dintre acei regizori, care a ridicat câteva semne de întrebare în rândul fanilor. După filme precum „The Untouchables”, „Scarface” şi „Carrie”, Brian s-a reorientat spre producţii precum „Mission to Mars”.
      Câteva postere cu personajele din thriller-ul Runner Runner, au fost făcute publice ieri, 5 iulie. Regizat de Brad Furman, filmul îl are în distribuţia sa şi pe Anthony Mackie.

      4 iulie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Se pare că starul din Man of Steel are o nouă iubită. Henry Cavill a fost fotografiat alături de actriţa Kaley Cuoco, la cumpărături în Los Angeles.
      Cei de la Sony Pictures Animation au lansat un nou trailer pentru producţia Cloudy With a Chance of Meatballs 2. Îl puteţi vedea mai jos!
      Stirile 2061-2080
      99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109
      din 3363 stiri
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!