Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      4 noiembrie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Actriţa din „Modern Family” a atras toate privirile la un eveniment monden. Simpatica brunetă şi-a făcut apariţia într-o pereche de pantaloni de piele, care i-a scos trupul frumos conturat în evidenţă.

      4 noiembrie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Actorul din "Delivery Man" va juca alături de Hailee Steinfeld, într-un thriller intitulat „Term Life”.
      Channelle Hayes s-a născut pe 11 noiembrie 1987 în Cheshire, Anglia. Deşi a avut o copilărie nefericită, simpatica brunetă s-a ambiţionat să ajungă o personalitate cunoscută în lumea showbiz-ului, lucru care s-a şi întâmplat.
      Are un incredibil simţ al umorului, este simpatic şi carismatic. A jucat în Wedding Crashers, Dodgeball, iar din 29 noiembrie va putea fi urmărit în supercomedia Delivery Man. Este vorba despre nimeni altul decât Vince Vaugh!

      31 octombrie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Potrivit publicaţiei The Sun, Helen Flanagan şi Kate Upton şi-au manifestat interesul de a juca în filmul Bond 24, care va fi lansat în 2015.

      29 octombrie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Unii şi-o amintesc pe actriţa Alexa Vega, alţii nu. Un lucru e cert, a crescut foarte frumos. Urmăriţi videoclipul de mai jos şi vă veţi convinge. Piesa se numeşte „He Don’t Know” şi îi aparţine lui Adrian Vera.

      29 octombrie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Vin Diesel a postat zilele trecute pe pagina sa de Facebook, mai multe imagini de pe platourile de filmare ale producţiei Fast & Furious 7.

      27 octombrie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Tom Cruise, va colabora din nou cu regizorul filmului “Oblivion”, Joseph Kosinki.

      25 octombrie 2013

      Autor: Oana Mosor
      E frumoasă, atrăgătoare şi admirată de sute de bărbaţi. Ashley Hinshaw este o actriţă americană, născută pe 11 decembrie 1988.
      Actorul american Robert Downey Jr. a fost numit, pentru al doilea an consecutiv, cel mai valoros star de la Hollywood, în top-ul realizat de site-ul Vulture.com.

      23 octombrie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Da, aţi auzit bine! Starul hollywoodian, Sylvester Stallone protagonistul a numeroase filme de acţiune, pictează...şi o face încă din adolescenţă.

      23 octombrie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Într-un interviu recent acordat celor de la Belfast Telegraph, actorul britanic a declarat că a semnat un nou contract cu cei de la Marvel.

      22 octombrie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Multe dintre vedetele din showbiz preferă să-şi lase sfârcurile la vedere. Nu de puţine ori Lindsay Lohan a ieşit în public fără sutien. Probabil este atât de mândră de bustul generos încât vrea să-l arate tuturor.
      Toni Caramusat, un regizor aroman ajuns faimos, credea că succesul inseamnă totul. Până când, dintr-o carte străveche, a aflat că există un al 13-lea adevăr despre originea neamului aromânilor.
      Regizorul James Cameron şi-a anunţat, anul trecut, intenţia de a realiza două continuări ale mega succesului său din 2009, Avatar.

      22 octombrie 2013

      Autor: Oana Mosor
      De prin 2011 şi-au manifestat cei de la Warner Bros. interesul de a realiza un sequel al comediei lui Tim Burton, Bettlejuice (1988). Acum, este oficial! Regizorul a anunţat că se va întoarce în ţara morţior.
      Pentru întreaga echipă de actori și realizatori ai filmului "Nu sunt faimos, dar sunt aromân, seara de joi, 24 octombrie, este una cu totul specială.
      Ediţia aniversară de 20 de ani a Astra Film Festival se apropie de final după o săptămână dedicată filmului de non-ficţiune din România şi din lume.
      Lucia Flecha de Lima a fost ca o a adoua mamă pentru Prinţesa Diana. Nu vorbeşte prea des despre prietenia lor, însă noul film despre viaţa Dianei a stârnit multe controverse.

      19 octombrie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Nabilla Benattia (21 de ani) este model şi vedeta unui reality show francez. A ajuns în atenţia tabloidelor la vârsta de 17 ani, după ce a apărut în emisiunea „L’Amour este aveugl/Dragostea e oarbă”, unde participanţii se întâlneau în întuneric.
      Stirile 2081-2100
      100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
      din 3491 stiri
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!