Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      26 februarie 2013

      Autor: Oana Mosor
      A fost lansată o primă imagine cu noul costum al îndrăgitului super erou, pe care îl va îmbrăca Andrew Garfield în „The Amazing Spider-Man 2”.

      25 februarie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Cea mai frumoasă noapte a anului la Hollywood s-a încheiat. Cea de-a 85-a editie a Oscarurilor şi-a găsit câştigătorii.
      Brave este cel de-al şaptelea film al companiei Pixar care a câştigat premiul pentru cel mai bun film de animaţie, în ultimii 12 ani.
      Jucătorul de basket de la echipa New Orleans Hornets, Robin Lopez a publicat această primă fotografie cu Sylvester Stallone şi Robert De Niro, de pe platourile de filmare ale peliculei Grudge Match.
      Potrivit Deadline, Leonardo DiCaprio plănuieşte să producă şi să joace într-o adaptare ecranizată a romanului scris de Michael Armour, The Road Home.
      Acestea conţin imagini din film, de pe platourile de filmare şi declaraţii ale actorilor. Le puteţi urmări mai jos.
      Un nou afiş cu „The Tomb”a fost lansat online. Îl puteţi vedea mai jos.
      Butler, care urma să apară în rolul lui escroc ce plănuieşte să se răzbune după ce a fost acuzat de crimă, susţine că nu a fost niciodată plătit, după ce filmările au fost întrerupte vara trecută.
      Premiul ”Ursul de Aur” obţinut de Călin Peter Netzer cu filmul 'Poziţia Copilului' este foarte important pentru cinematografia românească şi, din acest moment, despre cinematografia românească se poate vorbi ca despre una din cele mai valoroase
      Deşi avea multe propuneri pentru diverse proiecte, Bryan Singer s-a oprit asupra lui ”Jack si Uriasii”, un film live-action în 3D, cu efecte vizuale uimitoare.
      Evenimentul a avut loc miercuri seara (13 februarie) la Teatrul El Capitan din Los Angeles.

      14 februarie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Un nou clip cu filmul „Jack the Giant Slayer” a fost lansat online. Îl puteţi vedea mai jos.

      14 februarie 2013

      Autor: Bogdan Tirlea
      Barbara este o dramă tulburătoare dar şi o frumoasă poveste de dragoste din Germania anilor ‘80, perioada RDG, respectiv RFG.
      Potrivit The Hollywood Reporter, actriţa din Les Miserables se află în negocieri pentru un rol în comedia lui Seth MacFarlane, A Million Ways to Die in the West.
      Să o cunoaştem pe femeia din viaţa lui Jason Statham. O cheamă Rosie Huntington-Whiteley, are 25 de ani şi îl susţine indeaproape în orice proiect.
      „Poziția copilului”, în regia lui Călin Peter Netzer, a fost primit cu aplauze la premiera mondială de luni, 11 februarie, în competiția Festivalului Internațional de Film de la Berlin, presa internațională incluzându-l printre favoriții ediției.

      12 februarie 2013

      Autor: Bogdan Tirlea
      Producătorii lui Nymphomaniac (2013), cel mai recent film al lui Lars von Trier, au revenit cu alte câteva informaţii despre postproducţie, plus o imagine nouă, ceva mai incitantă decât prima, de la filmări.
      Festivalul Internaţional de Film Cinepolitica, unicul festival de gen din România, revine cu o a doua ediţie, între 2 şi 7 aprilie 2013, la Cinema Studio şi Cinema Elvira Popescu din Capitală.

      11 februarie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Compania FilmDistrict a lansat prin intermediul Yahoo! Movies, un nou afiş pentru thriller-ul Olympus Has Fallen. În prim plan se află Morgan Freeman.
      Potrivit Variety, Melissa McCarthy şi soţul ei, Ben Falcone vor regiza împreună comedia produsă de New Line Cinema, „Tammy”.
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!