Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Au fost lansate primele imagini din thriller-ul lui Robert Luketic, „Paranoia”. Filmul îl prezintă pe Liam Hemsworth în pielea personajului Adam Cassidy, lucrător la o societate condusă de Nicholas Wyatt (Gary Oldman).
      Durul Liam Neeson se menţine ferm pe poziţie, ocupând pentru a doua oară consecutiv primul loc în Box Office-ul nord-american, învingând producţiile lansate recent, precum: “Argo”, “Sinister”, “Here Comes the Boom” şi “'Seven Psychopaths”.
      Frumosul cuplu, care încearcă să-şi refacă relaţia, a fost zărit sâmbătă seara (n.r. 13 octombrie) la o petrecere organizată cu ocazia zilei de naştere a unui prieten comun, în celebrul hotel hollywoodian Chateau Marmont.

      16 octombrie 2012

      Autor: Oana Mosor
      Potrivit Sydney Morning Herald, actorul originar din Noua Zeelandă (48 de ani) şi soţia sa australiană (43 de ani) s-au despărţit după 9 ani de căsătorie.

      15 octombrie 2012

      Autor: Bogdan Tirlea
      ProVideo si FilmSi, te invită la concurs! Poti câştiga unul din cele două premii, dacă răspunzi corect la întrebare, până pe data de 25 octombrie!

      14 octombrie 2012

      Autor: Bogdan Tirlea
      Editura Minerva, Odeon si FilmSi vă invită la concurs! Poti câştiga unul din cele două premii, dacă răspunzi corect la întrebare, până pe data de 21 octombrie!
      Având inscripţionate personajele din film, printre care Bilbo Baggins şi vrăjitorul Gandalf, monedele vor costa de 350 de ori peste valoarea nominală, după cum a informat New Zealand Post.
      Bryan Cranston l-a lăudat pe regizorul peliculei „Argo”, Ben Affleck pentru spiritul de echipă şi profesionalismul de care a dat dovadă în timpul filmărilor.
      Se pare că CBS Films şi-a găsit vânătorul de terorişti pentru „American Assassin”.
      "Plăcintă Americană: Din nou pe felie" este acum disponibil pe Blu-ray si DVD. Un film Universal distribuit de Odeon.

      11 octombrie 2012

      Autor: Bogdan Tirlea
      Tommy Lee Jones este FAVORITUL MGM din luna noiembrie. Urmăreşte-l pe actorul nostru favorit din această lună în fiecare marţi seara, în câte un film, printre care Pachetul şi Închisoarea din Jackson County.

      10 octombrie 2012

      Autor: Oana Mosor
      Starleta din “Kill Bill” a semnat contractul pentru un rol în drama lui Lars von Trier, în care va juca alături de Charlotte Gainsbourg şi Shia LaBeouf.
      Tim Burton susţine că noul său film animat, „Frankenweenie” nu este nici pe departe înspăimântător.
      "The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 Original Motion Picture Sountrack” se lansează pe 13 noiembrie, anunţă Summit International
      Actorul Armie Hammer este curtat pentru rolul Batman
      Este foarte plăcut să ştim că frumoşii şi tinerii actori Robert Pattinson şi Kristen Stewart din nou împreună.
      La sfârșitul săptămânii trecute, „După dealuri”, în regia lui Cristian Mungiu, a câștigat Marele Premiu al secțiunii Filmmakers of Tomorrow - FEDEORA, la Festivalul Internațional de Film de la Haifa.

      9 octombrie 2012

      Autor: Bogdan Tirlea
      "Despre oameni şi melci" a înregistrat, de la data lansării filmului la TIFF pînă în prezent, un număr de 51.341 spectatori, rezultat care îl clasează în topul celor mai vizionate filme româneşti ale ultimului deceniu.
      Potrivit The Hollywood Reporter, ultimul film din seria blockbusterelor cu vampiri ale lui Stephenie Meyer a fost selectat pentru a fi ecranizat la festivalul de la Roma.
      Noi imagini de pe platoul de filmare pentru producţia “The Wolverine” continuă să fie prezentate publicului.
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!