Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Kate Beckinsale a declarat că nu i-a fost incomod să filmeze scene de sex în faţa soţului său.
      Un concept nou care introduce pe marile ecrane un set de trei scurt-metraje a căror valoare a fost deja confirmată la festivaluri internaționale de film precum Cannes, Locarno, Sarajevo, Varșovia sau Salonic.
      Timp de 10 zile, intr-un decor special amenajat din complexul Laguna Verde, 30 de absolventi ai scolii Actoriedefilm.ro si-au "abandonat" viata de zi cu zi si profesiile de baza pentru a intra in pielea unor personaje complexe si extrem de diferite.
      Actriţa în vârstă de 22 de ani, s-a mutat recent din locuinţa din Hollywood Hills, pe care o împărţea cu Pattinson şi se pare că acum stă cu producătorul Giovanni Agnelli.
      Actorul din „Magic Mike” a semnat recent contractul pentru noul proiect al lui Martin Scorsese.
      Jessica Biel a mărturisit că a fost constant inspirată de colegul său Colin Farrell în timpul filmărilor pentru „Total Recall”.
      Kate Beckinsale a declarat că a acceptat să joace în “Total Recall” pentru a-i speria pe viitorii iubiţi ai fiicei sale.
      Actriţa premiată la Oscar, a recunoscut că obişnuia să se emoţioneze foarte tare şi să aibă stări de nervozitate în timpul filmărilor, însă timpul petrecut departe de filme a ajutat-o să depăşească această problemă.

      3 august 2012

      Autor: Oana Mosor
      După ce miercuri (1 august) a păşit pe covorul roşu la premiera filmului “Total Recall” de la Hollywood, Jessica Biel a revenit în lumina reflectoarelor la o prezentare a aceluiaşi proiect, ce a avut loc ieri (2 august) la New York.
      Tom Cruise a fost surprins de fotografi îndreptându-se spre Disney World, în Orlando, Florida, pentru a petrece o zi magică cu fiica sa, Suri.

      2 august 2012

      Autor: Oana Mosor
      Starurile din „Total Recall” s-au întrunit aseară la Hollywood, pentru premiera mult-aşteptatului film.
      Jessica Biel a mărturisit că este interesată să joace rolul lui April O’Neil în noul film cu ţestoasele ninja, destinat adolescenţilor.

      31 iulie 2012

      Autor: Oana Mosor
      Adăugând un alt capitol la acest film interesant, „Taken 2” tocmai a lansat un trailer nou.
      Continuând turneul de promovare al noului lor film, Will Ferrell şi Zach Galifianakis au fost surprinşi la Hockey Hall of Fame în Toronto, Canada, luni după-amiază (30 iulie).
      Hans Zimmer a scris şi a înregistrat o nouă piesă, intitulată „Aurora”, dedicată victimelor din Colorado.
      Keira Knightley a vorbit recent despre impactul pe care blockbusterele l-au avut asupra vieţii sale.
      Kate Beckinsale a fost surprinsă de paparazzi în Los Angeles, grăbindu-se spre maşină, însă având grijă să nu facă vreun pas greşit din cauza tocurilor foarte înalte.
      În mijlocul loviturii îngrozitoare suferite pe plan sentimental, Robert Pattinson a primit veşti interesante pentru cariera sa.
      Se pare că actriţa din „Twilight”, Kristen Stewart l-a înşelat pe Robert Pattinson cu un regizor însurat, ce i-ar fi putut fi tată.
      Jessica Biel a fost surprinsă zilele trecute de paparazzi la Four Seasons, împreună cu o prietenă.
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!