Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Atunci când „Batman v Superman: Dawn of Justice” va fi lansat pe marile ecrane, Ben Affleck va deveni al 5-lea actor care îl va personifica într-un film pe Batman. Un rol deloc uşor ţinând cont de cei care l-au precedat.
      După ce va termina angajamentele pentru "Batman vs Superman" şi "Justice League", Zack Snyder a declarat că proiectul la care visează este un film de actiune în stilul "300" despre George Washinton.
      Disponibil din 11 martie în premieră mondială pe marile ecrane din România, filmul ,,Allegiant” din seria ,,Divergent” va putea fi vizionat la noi în ţară cu o săptămână înainte de lansarea sa în Statele Unite ale Americii.
      Vedeta internaţională Shakira îşi împrumută vocea premiată cu Grammy lui Gazelle, cel mai mare star pop din Zootropolis.
      Acțiune, horror și comedie la pachet într-un film în regia lui Christopher Landon.
      Dacă îți plac filmele horror atunci trebuie să fi văzut deja Paranormal Activity: The Ghost Dimension, iar dacă nu ai făcut-o acum este disponibil în format Blu ray și DVD.
      Cine va câştiga? Aceasta este întrebarea esenţială în filmul „Batman vs Superman: Zorii Dreptăţii”, iar cei care au citit benzile desenate ştiu deja răspunsul.

      23 februarie 2016

      Autor: Aura Iancu
      Producătorii filmului au conceput şi au construit vasta şi detaliata lume din Zootropolis, populând-o cu 64 de specii diferite de animale uimitoare din lumea reală, însă aceste animale vorbesc şi poartă pantaloni.
      Colegi de platourile de filmare la „Divergent: Allegiant” şi presupuși iubiţi în viaţă reală, Theo James şi Shailene Woodley au fost mereu apropiaţi.
      Campania de promovare pentru „Batman vs Superman: Dawn of Justice”, celor de la Warner Bros, a lăsat destul de multe la vedere şi numai subtilă nu a fost.
      Până acum cei de la Sony s-au ferit să dea prea multe detalii despre viitorul lor film "Ghostbusters", un reboot al celebrei aventuri cu acelaşi nume din 1984, acum cu o distribuţie exclusiv feminină.
      O dramă a cărei acțiune este plasată în epoca victoriană, având-o în centrul acțiunii pe Carey Mulligan în rolul unei femei independente dar nehotărâta în privința dragostei.

      17 februarie 2016

      Autor: Aura Iancu
      Au fost multe polemici legate de faptul că Lionsgate va schimba sfârşitul controversat al cărţii „Allegiant”, dar până în momentul de faţă nu există nici o confirmare în acest sens.
      În aşteptarea premierei filmului “Batman v Superman: Dawn of Justice”, IMAX a lansat un poster exclusiv, care îi înfăţişează pe Batman şi Superman în război unul cu celălalt.
      Cel de-al optulea film semnat de Quentin Tarantino, „Cei opt odioşi/The Hateful Eight” îi aduce laolaltă pe şase dintre actorii preferaţi ai excentricului regizor Quentin Tarantino.
      Johnny Deep s-a alăturat celebrei serii „Universal Monsters” care va fi relansată în curând, urmând să-l personifice pe celebrul om de ştiinţă din romanul lui H.G.Wells, care a reuşit să devină invizibil cu preţul propriei lucidităţi.
      După succesul de anul trecut cu „Insurgent” şi aşteptată lansare de anul acesta pentru „Allegiant”, regizorul Robert Schwentke urma să semneze regia şi pentru partea a doua „Seria Divergent: Ascendant”.
      Regizorul Zack Snyder a lansat pe contul său de twitter o provocare şi un subiect de dezbatere pentru fani. Alegeţi-vă favoritul! Care credeți că va fi eroul câştigător?
      Robert De Niro a cucerit box office-ul românesc cu rolul său din comedia ,,Bunicul Dezlănţuit”şi a fost primit cu entuziasm de peste 74.000 de spectatori.
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!