Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      28 iunie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Jucăria care a produs numeroase controverse în rândul publicului din întreaga lume, revine într-o continuare a renumitei poveşti. Hollywood-ul s-a hotărât să realizeze al şaselea film al francizei.
      Va adăuga oare actorul Vin Diesel un film cu super-eroi la CV-ul său? Se pare că cei de la Marvel sunt interesaţi de starul din „Fast & Furious 6” pentru proiectele lor viitoare.

      26 iunie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Warner Bros. a lansat un nou trailer pentru SF-ul Cercul de foc, filmul în care nişte monştri gigantici, cunoscuţi sub numele de Kajiu, declanşează un război ce va lua milioane de vieţi şi va consuma resursele umanităţii.
      După cum a declarat actorul însuşi, copiii lui sunt mai încântaţi de noul film cu Superman, decât el. Charles (9 ani) şi Tennyson (6 ani) iubesc filmul lui Zack Snyder.

      25 iunie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Summit Entertainment a lansat primul clip din Red 2 / Greu de pensionat 2. Îl puteţi urmări mai jos.
      Mult aşteptata continuare a renumitului film cu monştri din 2001, s-a clasat direct pe primul loc în box office-ul american, în primul weekend de la lansare, obţinând încasări de 82 de milioane de dolari.
      Bruce Willis, John Malkovich, Mary-Louise Parker, Anthony Hopkins, Helen Mirren şi Catherine Zeta-Jones sunt pregătiţi să-şi înfrunte duşmanii în cea de-a doua parte a filmului Red, lansat în 2010.
      Actriţa Scarlett Johansson s-a alăturat distribuţiei comediei „Her”, regizată de Spike Jonze.
      Cu câteva zile în urmă, cei de la Sony au anunţat că filmele Amazing Spider Man 3 şi 4 sunt în curs de dezvoltare, iar filmările sunt programate să înceapă în 2016, respectiv 2018.

      20 iunie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Sony Pictures a lansat un nou trailer pentru animaţia The Smurfs 2. Regizat de Raja Gosnell, filmul continuă povestea primei părţi.

      19 iunie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Potrivit celor de la Deadline, Russell Crowe îşi va face debutul regizoral cu drama The Water Diviner.
      Aseară, cel mai aşteptat film animat al verii, Universitatea monştrilor, a avut premiera mondială la Teatrul El Capitan din Hollywood. Disney şi Pixar au transformat renumitul bulevard aşa cum nu l-aţi mai văzut niciodată.
      Din 21 iunie, Henry Cavill este noul salvator al omenirii. Uită ce ştiai până acum despre cel mai iubit supererou din toate timpurile.
      Zilele acestea are loc cea de-a 59-a ediţie a Festivalului de Film de la Taormina. Aflat în Italia pentru premiera noului său film, Man of Steel, starul australian Russell Crowe a primit Premiul Taormina pentru Artă.
      Diane Lane şi Kevin Costner îi interpretează pe părinţii adoptivi ai lui Clark Kent (Henry Cavill) în filmul Man of Steel, regizat de Zack Snyder.
      A mai rămas mai puţin de o lună până la premiera noului film al lui Guillermo del Toro, Cercul de foc. Cei de la Warner Bros. continuă campania de promovare a peliculei prin materiale video şi reclame TV.
      Robert Downey Jr., actorul care îl interpretează pe Tony Stark în Iron Man – Omul de oţel 3, are „talentul” de a-i face pe cei mici să plângă.

      14 iunie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Actorii din Man of Steel, îşi continuă turneul de promovare al noului lor proiect. Miercuri, 12 iunie, aceştia au ajuns la Londra pentru premiera europeană a mult aşteptatului film.
      Potrivit celor de la Deadline, realizatorii filmului Man of Steel au anunţat deja o continuare pentru noua ecranizare a poveştii lui Superman.
      Actori, oameni din spatele camerelor de filmat şi alte personalităţi de la Hollywood, cu toţii au păşit aseara, pe covorul roşu la New York, pentru premiera filmului Man of Steel.
      Stirile 2201-2220
      106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
      din 3479 stiri
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!