Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      La puţin timp după prezentartea afişului pentru filmul “Lincoln”, care ni-l înfăţişa pe Daniel Day-Lewis într-o ipostază simplă, gravă, expresivă, îmbrăcat în hainele preşedintelui, producătorii au lansat online şi un trailer incitant.
      Al Pacino nu are niciun fel de problemă în a se transpune în pielea unor personaje controversate, fie că vorbim de Jack Kevorkian sau de fostul antrenor principal al echipei de fotbal american Pennsylvania State, Joe Paterno.
      S-au auzit o mulţime de zvonuri legate de scenariul pentru “Marea mahmureală”, iar cele mai multe îl au ca protagonist pe Alan, personaj interpretat de Zach Galifianakis, care este lăsat de către amicii săi într-un spital de boli mintale.
      Având în vedere că noul ei film „The Bourne Legacy” va ajunge în cinematografele din Franţa pe 19 septembrie, Rachel Weisz îşi continuă promovarea în Europa printr-o apariţie în numărul din septembrie al revistei L’Officiel.

      10 septembrie 2012

      Autor: Bogdan Tirlea
      În munţii din Franklin County, Virginia, fraţii Bondurant sunt nişte personaje notorii. Cel mai mare dintre aceştia, Howard (Jason Clarke), a reuşit să supravieţuiască Primului Război Mondial.
      Regizorii Tudor Giurgiu şi Lucian Georgescu, printre susţinătorii festivalului. Tatăl Fantomă prezentat în cadrul Festivalului.
      Jon Landau, un vechi prieten şi colaborator al lui James Cameron, a făcut recent declaraţii referitoare la procesul de producţie al celor două pelicule Avatar 2 şi Avatar 3, precum şi dezvăluiri legate de subiectul celui de-al patrulea film.
      Deşi a mai rămas puţin timp până la data lansării ultimei părţi din seria Saga Amurg, prevăzută pentru data de 16 noiembrie, fanii popularei producţii au fost stârniţi de către producători cu trailere incitante.
      Actriţa joacă în filmul adaptat după romanul lui David Mitchell, alături de Hugh Grant, Halle Berry, Ben Whishaw, Jim Broadbent, Hugo Weaving şi Jim Sturgess.

      7 septembrie 2012

      Autor: Oana Mosor
      Se pare că Daniel Craig va interpreta rolul lui James Bond şi în următoarele două filme din această serie.
      Cel mai nou trailer pentru continuarea filmului Taken 2: Teroare in Istanbul a fost lansat pe internet.
      Christopher Nolan este renumit, printre altele, că nu include în filmele sale lansate pe DVD sau Blu-Ray, scene suplimentare care nu au fost văzute în cinematografe.
      Potrivit apropiaţilor actriţei, aceasta nu prea a putut dormi înainte de prima ei apariţie în public, după ce s-a aflat că l-a înşelat pe Robert Pattinson.
      Actriţa premiată la Oscar a mărturisit că a fost destul de prudentă cu De Niro atunci când au lucrat pentru prima dată împreună, cu mulţi ani în urmă.

      5 septembrie 2012

      Autor: Bogdan Tirlea
      Filmul spune povestea eroică a unui dictator care şi-a riscat viaţa pentru a fi sigur că democraţia nu va ajunge niciodată în ţara pe care a tiranizat-o cu atâta dragoste, şi este inspirat din romanul “Zabibah and the King”, scris de Saddam Hussein.
      Incasari record de peste un miliard de dolari, pentru filmul "Cavalerul negru: Legenda renaste", in timp ce productia The Avaengers atinge pragul de 1.5 miliarde de dolari

      3 septembrie 2012

      Autor: Elinne Bîrnea
      Se spune că "Lacrimile lui Chuck Norris pot vindeca chiar şi cancerul. Păcat că Norris nu a plâns niciodată".
      Lasand in urma imaginea vampirului seducator, Robert Pattinson isi face aparitia in thrillerul Cosmopolis, regizat de David Cronenber, interpretand rolul unui multimilionar.
      „On The Road” va avea în curând premiera în America de Nord, la Festivalul de Film de la Toronto. Însă, până atunci fanii pot urmări un nou trailer!
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!