Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Conform Variety, starul din „Twilight” se va alătura distribuţiei filmului lui Werner Herzog, o poveste despre viaţa lui Gertrude Bell.

      16 august 2012

      Autor: Bogdan Tirlea
      Transilvania Filmanunţă premiera în cinematografe a filmului Explozie în familie | Skylab în regia cunoscutei cineaste de origine franceză Julie Delpy.
      Actorul a recunoscut că regretă profund comentariile sale negative referitoare la „Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Sull”, din cadrul Festivalului de la Cannes din 2010.
      Liderul suprem Aladeen i-a făcut lumii un dar colosal când s-a hotărât să se nască. Era al şaptelea fiu al gloriosului preşedinte pe viaţă al Republicii Wadiya, Omar Aladeen.
      Romanul lui David Wroblewski are în centrul acţiunii un băiat ai cărui părinţi sunt crescători de animale.
      Kun Lieu a murit, iar un alt cascador a fost rănit în timpul filmării unei scene din “Expendables 2”, din cauza unei explozii planificate care nu a ieşit cum ar fi trebuit.

      13 august 2012

      Autor: Bogdan Tirlea
      Raspunde corect la intrebarea: "Cum se numesc personajele interpretate de Leonardo DiCaprio si Kate Winslet", pana pe data de 24 august, si poti castiga una din cele doua carti "Titanic", oferite de Odeon si FilmSi! Succes!
      Liam Hemsworth a declarat că a fost onorat să lucreze cu distribuţia de excepţie a filmului „Expendables 2”.
      Se pare că „The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2” va avea un deznodământ diferit de cel al poveştii originale.

      10 august 2012

      Autor: Oana Mosor
      Potrivit Variety, actriţa îşi va relua rolul din primul film, în care a interpretat personajul Jade, o striperiţă din Las Vegas care se căsătoreşte cu Stu (Ed Helms).
      Kate Beckinsale a declarat că simte nevoia să ia o pauză de relaxare după fiecare film.
      ,,Neînfricată”(Brave), cea mai noua animaţie marca Pixar a debutat vitejeşte în box-office-ul american ajungând la încasări de aproximativ175 milioane de dolari americani!
      Susan Sarandon a confirmat în cele din urmă, zvonurile legate de povestea de dragoste dintre ea şi partenerul său de afaceri mult mai tânăr, Jonathan Bricklin.
      Actorul a declarat că a vrut să doarmă în patul protagonistului Douglas Quiad, înainte de începerea filmărilor, cu scopul de a intra în pielea personajului.
      Acum e momentul tău la Hollywood Multiplex şi CinemaPRO! Profită din plin şi vei avea o săptămână demnă de un veritabil cinefil!
      Cei mai haioși și neastâmpărați căței redecorează universul Disney în accente dinamice de alb și negru, odată cu lansarea animației clasice, 101 dalmațieni, pentru prima dată pe BLU-RAY în HD.
      Jason Statham a discutat recent despre experienţa sa cu privire la „The Expendables 2”.
      Kate Beckinsale a declarat că nu i-a fost incomod să filmeze scene de sex în faţa soţului său.
      Un concept nou care introduce pe marile ecrane un set de trei scurt-metraje a căror valoare a fost deja confirmată la festivaluri internaționale de film precum Cannes, Locarno, Sarajevo, Varșovia sau Salonic.
      Timp de 10 zile, intr-un decor special amenajat din complexul Laguna Verde, 30 de absolventi ai scolii Actoriedefilm.ro si-au "abandonat" viata de zi cu zi si profesiile de baza pentru a intra in pielea unor personaje complexe si extrem de diferite.
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!