Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      7 februarie 2013

      Autor: Bogdan Tirlea
      Echipa lui Lars von Trier a anunţat ieri încheierea filmărilor la cel mai recent lungmetraj al faimosului regizor danez: Nymphomaniac.

      7 februarie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Compania Disney a lansat un nou poster cu Oz the Great and Powerful. În prim plan se află personajul Finley, interpretat de Zach Braff. Afişul a apărut la scurt timp după primele trei, în care au fost prezentaţi Oscar Diggs şi cele trei vrăjitoare.
      Starul de la Hollywood a apărut alături de regizorul David O Russell şi Bradley Cooper, la emisiunea lui Katie Couric.
      În perioada 15-21 aprilie, Bucureştiul va găzdui Festivalul Internaţional de Film care-i poartă numele de opt ediţii încoace. Evenimentul va avea loc în aceleaşi trei cinematografe în care s-a desfăşurat şi în ultimii doi ani.
      De Ziua Indrăgostiților, cele mai frumoase cântece de iubire sunt interpretate live de mesagerii dragostei, trupa LaLa Band, în singurul concert susținut de artiști în acesta primăvară în București, doar la CinemaPRO.
      Crulic - drumul spre dincolo este cel mai premiat film de animaţie românesc, unul din lungmetrajele cu cele mai multe distincţii obţinute la festivalurile internaţionale de film.
      Regizorul Sam Raimi revine în lumea poveştilor magice, cu un lungmetraj ce va fi lansat în luna martie „Oz the Great and Powerful”.
      Actriţa Rooney Mara a înfiinţat propria organizaţie non-profit în Africa, în urma unei vizite la un orfelinat din Kenya.
      Compania Disney a avut succes la cea de-a 40-a ediţie a Premiilor Annie, de sâmbătă, luând acasă 10 trofee, inclusiv premiul pentru cel mai bun film de animaţie cu producţia „Wreck-It Ralph”.
      Melissa McCarthy a declarat că îşi doreşte să joace în a doua parte a filmului „Bridesmaids”.

      3 februarie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Există un lucru pe care femeile gravide nu vor să-l audă. Channing Tatum le-a spus de curând reporterilor că este îngrozit de faptul că va deveni tătic.
      Noul thriller al filmului „Side Effects”, o prezintă pe Rooney Mara în rolul unei tinere care incepe să ia un medicament experimental, pe bază de prescripţie medicală, Ablixia, pentru a face faţă problemelor de anxietate cu care se confruntă.
      Actorul din „The Impossible”, Ewan McGregor a mărturisit că avea câteva temeri legate de îmbătrânire, atunci când a împlinit 40 de ani, dar acum se bucură de viaţă mai mult ca oricând.
      Rooney a mers să o sprijine pe sora ei, Kate la premiera noului său serial „House of Cards”, eveniment ce a avut loc la Alice Tully Hall, din New York City.

      1 februarie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Warner Bros. a lansat 7 imagini noi din “Jack the Giant Slayer”, un film de aventura, regizat de Bryan Singer.

      31 ianuarie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Mult aşteptatul film „Broken City” nu a fost tocmai aşa cum ne imaginam. Regizorul Allen Hughes şi scriitorul Brian Tucker s-au străduit poate prea mult, să ne arate viaţa din New York, de la mijlocul anilor 1970.
      Înainte de sosirea primăverii – actriţa australiană Alice Englert a pozat în numărul din ianuarie/februarie al revistei Flaunt.

      30 ianuarie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Se pare că fiecare film pentru adulţi conţine o scenă în care unul dintre personaje le dă o lecţie celorlalţi.
      După ce a fost nominalizat la Oscar pentru „cel mai bun actor”, Bradley Cooper a obţinut deja un nou rol principal, în „The Man from Primrose Lane”.
      Jennifer Lopez, care are o relaţie cu dansatorul Casper Smart, în vârstă de 25 de ani, nu-şi face griji în privinţa vârstei atâta timp cât încă se simte bine în pielea ei.
      Stirile 2361-2380
      114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
      din 3479 stiri
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!