Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      După ce a avut parte de o primire călduroasă din partea fanilor la sosirea în Philadelphia, actorul din „The Hunger Games” a început, în cele din urmă să lucreze la noul său proiect, „Paranoia”.
      Prinţul Harry arăta ca un super-erou elegant pe covorul roşu, la premiera londoneză a noului film al lui Christopher Nolan, „The Dark Knight Rises”.
      Robert Pattinson a fost surprins de paparazzi miercuri (18 iulie), în Hollywood, California în timp ce părăsea studiourile Paramount.
      Probabil va fi dezamăgitor pentru fanii lui Batman, să afle că Tom Hardy nu ştia cine este Bane înainte să interpreteze acest personaj în „ The Dark Knight Rises”.
      După promovarea constantă a noului lor film, starurile din „The Dark Knight Rises” s-au distrat miercuri noapte (18 iulie), la petrecerea organizată la The Freemasons Hall din Londra.
      Organizat de Primăria Brașov și Brașov Film Center S.R.L., "International Film Workshops" va avea loc la Teatrul Dramatic ,,Sică Alexandrescu”, intre 14 iunie și 29 iulie, când studenții vor primi certificatul de participare.
      Scenaristul filmului „The Dark Knight Rises” a declarat că nu se va reîntoarce la franciza Batman.
      Actorul a explicat că rolul poliţistului John Blake din filmul lui Christopher Nolan a fost un vis din copilărie devenit realitate.
      Cu doar câteva zile înainte de lansarea celui mai aşteptat film al verii, actorii din „The Dark Knight Rises”, au petrecut aseară la premiera acestuia, în New York.
      Inspirat din fapte reale, "Diavolul din tine" (The Devil Inside) este filmul pe care Vaticanul NU vrea sa-l vedeti
      Pregătindu-se pentru unul dintre cele mai aşteptate filme ale anului, Leighton Meester a fost surprinsă de paparazzi luni seara (16 iulie), în New York, îndreptându-se spre locul unde a avut loc premiera filmului „The Dark Knight Rises”.

      17 iulie 2012

      Autor: Bogdan Tirlea
      Festivalul Internaţional de Film Transilvania (TIFF) împreună cu Primăria Sectorului 1 organizează – CINEMA ÎN PARC – eveniment ce va avea loc în Parcul Bazilescu
      Batman se reîntoarce în cinematografe săptămâna viitoare, de data aceasta în „The Dark Knight Rises”, ultimul film din trilogia lui Christopher Nolan.

      13 iulie 2012

      Autor: Oana Mosor
      Creşterea temperatorilor pe întreg teritoriul Braziliei, l-a determinat pe Colin Farrel să-şi petreaca timpul pe plaja din Rio de Janeiro.

      13 iulie 2012

      Autor: Oana Mosor
      Se pare că Sofia Vergara s-a logodit oficial în Mexic!
      Anne Hathaway a mărturisit că a fost foarte încântată de rolul Catwoman.
      La mai puţin de două săptămâni după ce Katie Holmes a decis să se despartă de Tom Cruise, cei doi au ajuns la o înţelegere.
      Toţi oamenii îmbătrânesc, dar nu toţi se maturizează.
      In poster este prezentat personajul Bane, interpretat de Tom Hardy, confidential si personal.
      Actorul Collin Farrell, interpretează în film rolul unui muncitor în constucţii care descoperă că este spion, după o experienţă chinuitoare cu compania Rekall.
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!