Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      În cel de-al treilea film al francizei Marvel „Captain America” super eroii se văd nevoiţi să aleagă o tabără şi să lupte unii împotriva altora.
      "Tata în război cu... tata" e povestea strădaniilor disperate ale lui Brad (Will Ferrell) să intre în grațiile celor doi copii vitregi ai săi.
      Filmul documentar TOTO ȘI SURORILE LUI / TOTO ET SES SOEURS, în regia lui Alexander Nanau, a mai trecut astăzi în palmares un premiu, în cadrul Festivalului Internațional de Film de la Cannes: Prix France Culture Cinéma 2016.
      JOY este povestea tumultoasă a unei familii de patru generații, centralizată pe fata devenită femeie, care pune bazele unei dinastii de afaceri și devine lider pe propriile puteri.
      La 26 de ani de la prima colaborare dintre celebrul regizor Gary Marshall şi actriţa Julia Roberts în cadrul legendarei comedii romantice ,,Pretty Woman”, cei doi îşi reunesc forţele şi revin pe marile ecrane din 13 mai
      Russell Crowe a confirmat recent că va fi implicat în proiectul lui Alex Kurtzman, “The Mummy”, care va marca începutul unei serii de filme cu monştri a studiourilor Universal.
      “Batman V Superman: Dawn of Justice“ s-a dovedit a fi un început polarizator pentru Universul DC şi a oferit câteva momente care au stârnit entuziasm faţă de viitoarele proiecte.
      În 2012, studiourile Fox se gândeau să reimagineze povestea lui Zorro într-un mod futurist avându-l pe actorul mexican Gael García Bernal în prim plan.
      Aşa cum probabil aţi aflat deja, Ryan Gosling şi Eva Mendes se bucură de venirea pe lume a celui de-al doilea copil, o fetiţă, ce s-a născut pe 29 aprilie la Providence St. John's Health Center în Santa Monica.
      “Now You See Me 2” va ajunge în cinematografe abia în iunie 2016, însă Lionsgate deja pregătesc partea a treia a celebrei francize.
      Universal va lansa al treilea film din seria Monsters Universe pe 15 februarie 2019.
      Arnold Schwarzenegger va juca în comedia de acţiune “Why We’re Killing Gunther” care marchează debutul regizoral al lui Taran Killam.

      5 mai 2016

      Autor: Aura Iancu
      Înainte de rolul din “Star Wars: Episode IX” în regia lui Colin Trevorrow, Daisy Ridley va apărea în filmul “Ophelia”, care reimaginează clasica piesă de teatru “Hamlet” a lui William Shakespeare.
      Jesse Eisenberg, Woody Harrelson şi Dave Franco se întorc alături de Mark Ruffalo şi Morgan Freeman pentru o nouă aventură în filmul “Now You See Me 2”.
      „Captain America: Război Civil”, cel de-al treilea film din seria „Captain America” produsă de Studiourile Marvel, mult aşteptat de fanii francizei, e construit pe ideea de conflict.

      28 aprilie 2016

      Autor: Aura Iancu
      Chiar dacă în imaginile de promovare pentru "Baywatch", Zac Efron şi colegul său de platou, Dwayne "The Rock" Johnson, arată mereu extraordinar de bine, în spatele camerelor de filmat mai au loc şi momente stânjenitoare.
      Iron Man sau Captain America? Pregătiţi-vă să alegeţi de partea cui sunteţi, la începutul lunii mai se anunţă un adevărat „Război Civil” pe marile ecrane din România.
      Era inevitabil. Trebuia să se întâmple. Privind din perspectiva fanilor dar şi a marketingului, Hugh Jackman cu al său Wolverine nu putea să lipsească din noul “X-Men: Apocalypse”.
      Cu siguranţă va mai amintiţi de aventură fantastică “Jumanji”, o încântătoare combinaţie dintre comedie, magie şi tragedie.
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!