Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Mila Kunis a mărturisit că regizorul filmului „Ted”, Seth MacFarlane este unul dintre cei mai buni prieteni ai săi.
      Cartea “A Tale of Two Cities”, scrisă de Charles Dickens, a cântărit enorm în realizarea celui de-al treilea film Batman, potrivit regizorlui Christopher Nolan.
      Actriţa Anne Hathaway a discutat cu MTV News despe rolul său şi legendarul costum de piele pe care a fost nevoită să-l poarte, spunând că, în ciuda disconfortului ocazional, nu ar schimba nimic din această experienţă.
      Mila Kunis a declarat că este profund impresionată de colegul său, regizorul filmului „Ted”, Seth MacFarlane.
      Andrew Garfield a discutat despre programul său istovitor de pregătire fizică pentru „The Amazing Spider Man”.
      Dat fiind faptul că noul ei film „The Dark Knight Rises” va fi lansat pe 20 iulie, Marion Cotillard se face remarcată printr-o apariţie pe coperta revistei „Marie Claire” din Marea Britanie.
      După ce a fost luat prin surprindere de vestea divorţului, Tom Cruise şi-a petrecut ziua de naştere fără fosta soţie şi fiica lor.

      5 iulie 2012

      Autor: Oana Mosor
      Anne Hathaway continuă promovarea noului său film „The Dark Knight Rises”, cu o apariţie în numărul din iulie al revistei GQ Spania.
      Potrivit Deadline, filmul, care îl are în rolul principal pe Andrew Garfield, a debutat ieri (3 iulie), cu încasări de 35 de milioane dolari.
      Nu este deloc suprinzătoare apariţia actorului Alec Baldwin pe coverta revistei Vanity Fair, dat fiind faptul că noul său film, „Rock of Ages”, tocmai a fost lansat în cinematografe.
      Anne Hathaway a discutat recent despre rolul său din „The Dark Knight Rises”.
      Actorul, in vârstă de 49 de ani, a fost surprins duminică de paparazzi, pe platourile de filmare ale noii sale producţii, „Oblivion”, în Islanda.
      Potrivit Variety, Luc Besson lucrează la o versiune ecranizată, în limba engleză, a celebrei cărţi din anul 1967, scrisă de Pierre Christin şi ilustrată de Jean-Claude Mézières.
      Un thriller despre un agent CIA renegat extrem de periculos, Tobin Frost (Denzel Washington), care e consemnat într-o casă conspirativă din Africa ...de Sud.
      Sâmbătă, 7 iulie, Christopher Nolan îşi va lăsa amprentele în cimentul din faţa Grauman’s Chinese Theatre din Hollywood.
      Au existat tot felul de zvonuri în ultimii ani că cei doi se despart, însă de data aceasta este adevărat, Tom Cruise şi Katie Holmes divorţează.
      Starurile din „The Amazing Spider-Man”, au participat joi seară la premiera filmului, eveniment ce a avut loc la Westwood’s Regency Village Theatre din Los Angeles.
      Regizat de Joseph Kosinski, „Oblivion” îi are în distribuţia sa pe Tom Cruise, Andrea Riseborough, Morgan Freeman, Olga Kurylenko, Melissa Leo şi Nikolaj Coster-Waldau.

      28 iunie 2012

      Autor: Oana Mosor
      O altă zi, o altă speculaţie despre celebrul cuplu!
      Anne Hathaway a dezvăluit că a fost „oarecum copleşită” de colaborarea cu Christian Bale, pentru filmarea peliculei „The Dark Knight Rises”.
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!