Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Compania Disney a avut succes la cea de-a 40-a ediţie a Premiilor Annie, de sâmbătă, luând acasă 10 trofee, inclusiv premiul pentru cel mai bun film de animaţie cu producţia „Wreck-It Ralph”.
      Melissa McCarthy a declarat că îşi doreşte să joace în a doua parte a filmului „Bridesmaids”.

      3 februarie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Există un lucru pe care femeile gravide nu vor să-l audă. Channing Tatum le-a spus de curând reporterilor că este îngrozit de faptul că va deveni tătic.
      Noul thriller al filmului „Side Effects”, o prezintă pe Rooney Mara în rolul unei tinere care incepe să ia un medicament experimental, pe bază de prescripţie medicală, Ablixia, pentru a face faţă problemelor de anxietate cu care se confruntă.
      Actorul din „The Impossible”, Ewan McGregor a mărturisit că avea câteva temeri legate de îmbătrânire, atunci când a împlinit 40 de ani, dar acum se bucură de viaţă mai mult ca oricând.
      Rooney a mers să o sprijine pe sora ei, Kate la premiera noului său serial „House of Cards”, eveniment ce a avut loc la Alice Tully Hall, din New York City.

      1 februarie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Warner Bros. a lansat 7 imagini noi din “Jack the Giant Slayer”, un film de aventura, regizat de Bryan Singer.

      31 ianuarie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Mult aşteptatul film „Broken City” nu a fost tocmai aşa cum ne imaginam. Regizorul Allen Hughes şi scriitorul Brian Tucker s-au străduit poate prea mult, să ne arate viaţa din New York, de la mijlocul anilor 1970.
      Înainte de sosirea primăverii – actriţa australiană Alice Englert a pozat în numărul din ianuarie/februarie al revistei Flaunt.

      30 ianuarie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Se pare că fiecare film pentru adulţi conţine o scenă în care unul dintre personaje le dă o lecţie celorlalţi.
      După ce a fost nominalizat la Oscar pentru „cel mai bun actor”, Bradley Cooper a obţinut deja un nou rol principal, în „The Man from Primrose Lane”.
      Jennifer Lopez, care are o relaţie cu dansatorul Casper Smart, în vârstă de 25 de ani, nu-şi face griji în privinţa vârstei atâta timp cât încă se simte bine în pielea ei.
      Steven Soderbergh a declarat într-un interviu recent că nu-i place să facă acelaşi lucru, mai mult de un sezon, maxim două.
      După ce scenaristul Craig Mazin, a primit numai recenzii negative din partea criticilor pentru „Hangover2”, acesta s-a hotărât să schimbe un pic subiectul filmului.
      În fiecare lună, revista Vanity Fair ne prezintă câte un nou actor. În numărul din luna februarie, o vom putea admira pe Alice Englert, care joacă în “Beautiful Creatures”.
      La aproape un an după ce şi-au anunţat logodna, Sean William Scott şi Lindsay Frimodt s-au despărţit.
      Cele patru opere de artă ce aparţin filmului regizat de Sam Raimi, îi prezintă pe James Franco şi pe cele trei vrăjitoare cu care acesta se întâlneşte pe tărâmul din Oz.
      Începând weekend-ul puţin mai devreme decât alţii, Jennifer Lopez şi Jason Statham au participat aseara la premiera filmului „Parker”, ce a avut loc la Planet Hollywood Resort & Casino.
      Frumoasa actriţă din „The Last Stand”, Genesis Rodriguez, a obţinut o apariţie în numărul din februarie al revistei Men’s Fitness.

      24 ianuarie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Actriţa va interpreta de această dată rolul principal în drama „If I Stay”. Potrivit Variety, RJ Cutler se află în negocieri pentru a ocupa scaunul de regizor. Acesta va fi primul său film de lung metraj.
      Stirile 2381-2400
      115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125
      din 3491 stiri
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!