Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Este protagonistul uneia dintre cele mai de succes francize de la Hollywood, Fast and Furious şi unul dintre cei mai iubiţi actori ai momentului.

      27 iulie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Bruce Willis este unul dintre cei mai cunoscuţi actori de la Hollywood. A cunoscut faima internaţională în anul 1985, odată cu apariţia în serialul de televiziune câştigător al unui premiu Emmy „Maddie şi David”.

      27 iulie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Bruce Willis este unul dintre cei mai cunoscuţi actori de la Hollywood. A cunoscut faima internaţională în anul 1985, odată cu apariţia în serialul de televiziune câştigător al unui premiu Emmy „Maddie şi David”.
      Într-un interviu acordat celor de la Echo News, Helen Mirren a făcut câteva dezvăluiri despre cel mai recent personaj al său.
      Are doar 21 de ani, este sexy, inteligentă, ambiţioasă şi dorită de bărbaţii din întreaga lume! Este vorba despre cel mai în vogă model american - Kate Upton.
      Stallone, Schwarzenegger, Statham, Snipes şi...Kellan Lutz? Starul din Twilight Saga, este cel mai recent actor ales să facă parte din distribuţia filmului The Expendables 3, care va fi lansat în august 2014.
      Emma Heming (actriţă şi fotomodel) s-a născut pe 18 iunie 1978 în Malta. A lucrat pentru nume mari din industria modei, precum Christian Dior, Paco Rabanne, Chanel, Valentino, John Galliano şi Ralph Lauren.
      Actriţă, fotomodel, vedetă TV şi o mare susţinătoare a actelor de caritate! Gemma Atkinson este o tipă foarte ocupată, aşa că merită să se bucure din plin ori de timpul liber.
      În 26 iulie intră în cinematografe A Hijacking / Deturnarea, povestea unui echipaj de vas danez răpit de piraţii somalezi în largul Oceanului Indian.

      21 iulie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Este actriţă, fotomodel şi una dintre cele mai dorite femei din Marea Britanie. Prin urmare, nu ar trebui să ne surprindă faptul că a fost aleasă de revista „Nuts” să prezinte noua colecţie de lenjerie intimă Ultimo.
      Vedetele din Red 2 continuă promovarea mult-aşteptatului film, care se va lansa şi în România pe 2 august, cea mai recentă premieră fiind cea de la New York.
      Starurile din filmul The Conjuring, regizat de James Wan, au păşit pe covorul roşu la Los Angeles, pentru premiera thriller-ului inspirat după un caz real din viaţa investigatorilor paranormali americani, Ed şi Lorraine Warren.

      20 iulie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Dacă nu aţi auzit până acum de ei, Lorraine şi soţul său, Ed au fost investigatori paranormali.
      Coco Austin, soţia rapper-ului / actorului Ice-T, este renumită pentru fundul ei bombat cu care se mândreşte de câte ori are ocazia.
      Actriţa Catherine Zeta-Jones a realizat recent o şedinţă foto împreună cu colegul său din „Greu de pensionat 2”, Lee Byung Hun. Puteţi vedea fotografiile în numărul din august al revistei „Elle”.
      În Greu de pensionat 2, Frank Moses, personajul interpretat de Bruce Willis, are de-a face cu o mulţime de criminali şi infractori. Unul dintre aceştia este Han (Byung-Hun Lee), un asasin din Hong Kong.

      16 iulie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Frumoasa Kate Upton, cunoscută pentru apariţiile sale în paginile revistei americane Sports Illustrated Swimsuit, a făcut din nou senzaţie şi nu la o şedinţă foto aşa cum ne-a obişnuit, ci în timpul unei escapade în oraş cu fetele.
      Primul multiplex din istoria judeţului şi-a deschis joi la amiază porţile la Uvertura Mall în cadrul unei conferinţe de presă organizată chiar într-una din cele cinci săli de proiecţie.
      După o lungă perioadă de timp în care a fost constant implicată în scandaluri, Lindsay Lohan, revine pe marile ecrane în thriller-ul erotic The Canyons, în care joacă alături de James Deen, un star porno de filme pentru adulţi.
      Poreclită „mireasa minoră”, deoarece s-a căsătorit la doar 16 ani cu actorul Doug Hutchison, care avea 51 de ani, Courtney Stodden reuşeşte să şocheze din nou.
      Stirile 2421-2440
      117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127
      din 3719 stiri
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!