Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      28 noiembrie 2012

      Autor: Bogdan Tirlea
      Câştigătorul unui Premiu Oscar, Christian Bale revine pentru ultima dată în rolul legendarului Batman în filmul Cavalerul Negru: Legenda Renaşte, finalul epic cu o miză imensă, distribuit de Pro Video.
      Poţi câştigă unul din cele două premii oferite de Odeon şi FilmSi, până pe data de 07 decembrie.
      Potrivit Daily Mail, actorul belgian se află în utima etapă de negocieri pentru rolul principal.
      Weisz a câştigat Oscarul pentru „cea mai bună actriţă în rol secundar” cu filmul „The Constant Gardener” (2005), învingându-i pe ceilalţi colegi nominalizaţi: Amy Adams, Catherine Keener, Frances McDormand şi Michelle Williams.
      Celebrul regizor a fost respins în anii 1970, atunci când i-a prezentat producătorului Albert R Broccoli propunerea lui.
      Amy Adams a povestit cum a fost să lucreze cu vedeta Hollywood-ului, Clint Eastwood pentru noul film „Trouble with the Curve”.

      24 noiembrie 2012

      Autor: Oana Mosor
      S-au descoperit mai mult de 20 de greşeli în filmul Skyfall.
      Ei bine, ne-ar fi plăcut să vedem roboţii gigant, însă Guillermo del Toro tocmai a declarat că trailerul pe care vi-l prezentăm nu are nicio legătură cu „Pacific Rim”.
      Turnajul la „Evadarea”, în regia lui Andrei Gruzsniczki, a luat sfârşit la începutul acestei săptămâni, în Bucureşti, după mai mult de o lună de filmări.
      Potrivit The Hollywood Reporter, regizorul David O Russell a lăudat-o pe actriţă la o prezentare a comediei/dramei „Silver Linings Playbook”.
      S-a tot zvonit că Stewart a primit un rol alături Roshan în filmul lui Shekhar Kapur, „Paani”, dar l-a refuzat.

      22 noiembrie 2012

      Autor: Elinne Bîrnea
      Ideea de a aduna spoturile TV şi trailerele lansate de către producători într-un colaj nu este ceva nou. Acest lucru s-a mai întâmplat anterior cu „The Amazing Spider-Man”, iar acum se repetă figura cu „The Hobbit: An Unexpected Journey”.

      22 noiembrie 2012

      Autor: Elinne Bîrnea
      Trebuie să depui multă muncă şi resurse pentru a-l învinge pe Batman. Chiar dacă scenariul „Cavalerul negru: Legenda renaşte” nu a fost spectacolos, secvenţele de luptă au fost la înălţime.

      22 noiembrie 2012

      Autor: Elinne Bîrnea
      În ajunul lansării celui de-al cincilea film din franciza „Twilight”, a fost publicat online un nou trailer pentru pelicula „On the Road”, în care frumoasa Kristen Stewart interpretează rolul lui Marylou.
      Starul din „Ranging Bull” a discutat despre această problemă la Festivalul de Film Doha Tribeca, eveniment organizat de Robert De Niro şi Doha Film Institute, în Qatar.

      21 noiembrie 2012

      Autor: Elinne Bîrnea
      Chiar dacă filmul „Cavalerul negru: Legenda renaşte” a fost lansat în cinematografe şi urmează să apară atât pe DVD cât şi pe Blu-ray, asta nu înseamnă că nu veţi mai vedea afişe inedite ale acestuia.

      21 noiembrie 2012

      Autor: Elinne Bîrnea
      „Movie 43” este o comedie bizară şi haotică, ale cărei ingrediente principale sunt: baschetul, poveştile de dragoste, magia şi o super distribuţie.
      Conform zicalei ”Nimic nu e prea mult”, studiourile Warner Bros. au mai publicat în mediul online şapte afişe noi cu protagoniştii din „Elita gangsterilor” (The Gangster Squad).
      Personajele preferate din Madagascar s-au intors, in cea mai amuzanta aventura de pana acum! Alex, Marty, Melman si Gloria sunt pusi pe fuga prin toata Europa in aceasta aventura extrem de distractiva.
      Stirile 2461-2480
      119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129
      din 3479 stiri
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!