Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Acum e momentul tău la Hollywood Multiplex şi CinemaPRO! Profită din plin şi vei avea o săptămână demnă de un veritabil cinefil!
      Cei mai haioși și neastâmpărați căței redecorează universul Disney în accente dinamice de alb și negru, odată cu lansarea animației clasice, 101 dalmațieni, pentru prima dată pe BLU-RAY în HD.
      Jason Statham a discutat recent despre experienţa sa cu privire la „The Expendables 2”.
      Kate Beckinsale a declarat că nu i-a fost incomod să filmeze scene de sex în faţa soţului său.
      Un concept nou care introduce pe marile ecrane un set de trei scurt-metraje a căror valoare a fost deja confirmată la festivaluri internaționale de film precum Cannes, Locarno, Sarajevo, Varșovia sau Salonic.
      Timp de 10 zile, intr-un decor special amenajat din complexul Laguna Verde, 30 de absolventi ai scolii Actoriedefilm.ro si-au "abandonat" viata de zi cu zi si profesiile de baza pentru a intra in pielea unor personaje complexe si extrem de diferite.
      Actriţa în vârstă de 22 de ani, s-a mutat recent din locuinţa din Hollywood Hills, pe care o împărţea cu Pattinson şi se pare că acum stă cu producătorul Giovanni Agnelli.
      Actorul din „Magic Mike” a semnat recent contractul pentru noul proiect al lui Martin Scorsese.
      Jessica Biel a mărturisit că a fost constant inspirată de colegul său Colin Farrell în timpul filmărilor pentru „Total Recall”.
      Kate Beckinsale a declarat că a acceptat să joace în “Total Recall” pentru a-i speria pe viitorii iubiţi ai fiicei sale.
      Actriţa premiată la Oscar, a recunoscut că obişnuia să se emoţioneze foarte tare şi să aibă stări de nervozitate în timpul filmărilor, însă timpul petrecut departe de filme a ajutat-o să depăşească această problemă.

      3 august 2012

      Autor: Oana Mosor
      După ce miercuri (1 august) a păşit pe covorul roşu la premiera filmului “Total Recall” de la Hollywood, Jessica Biel a revenit în lumina reflectoarelor la o prezentare a aceluiaşi proiect, ce a avut loc ieri (2 august) la New York.
      Tom Cruise a fost surprins de fotografi îndreptându-se spre Disney World, în Orlando, Florida, pentru a petrece o zi magică cu fiica sa, Suri.

      2 august 2012

      Autor: Oana Mosor
      Starurile din „Total Recall” s-au întrunit aseară la Hollywood, pentru premiera mult-aşteptatului film.
      Jessica Biel a mărturisit că este interesată să joace rolul lui April O’Neil în noul film cu ţestoasele ninja, destinat adolescenţilor.

      31 iulie 2012

      Autor: Oana Mosor
      Adăugând un alt capitol la acest film interesant, „Taken 2” tocmai a lansat un trailer nou.
      Continuând turneul de promovare al noului lor film, Will Ferrell şi Zach Galifianakis au fost surprinşi la Hockey Hall of Fame în Toronto, Canada, luni după-amiază (30 iulie).
      Hans Zimmer a scris şi a înregistrat o nouă piesă, intitulată „Aurora”, dedicată victimelor din Colorado.
      Keira Knightley a vorbit recent despre impactul pe care blockbusterele l-au avut asupra vieţii sale.
      Kate Beckinsale a fost surprinsă de paparazzi în Los Angeles, grăbindu-se spre maşină, însă având grijă să nu facă vreun pas greşit din cauza tocurilor foarte înalte.
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!