Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Ieşind în oraş pentru a lua câteva lucruri necesare în orice casă, Vanessa Hudgens a fost surprinsă de paparazzi la cumpărături cu prietenul ei, Austin Butler, ieri (2 mai).
      Este o săptămână mare pentru Scarlett Johansson – pe lângă faptul că noul ei film „The Avengers” ajunge în cinematografe vineri, actriţa a primit o stea la Hollywood, ieri (2 mai).
      Taylor Lautner a avut întotdeauna o latură sensibilă. Zilele trecute, chipeşul actor s-a întors la vremurile de demult şi a ieşit la un restaurant cu prietena sa din liceu.
      Săptămâna trecută a debutat online trailerul pentru filmul „Hick”. În el, Luli (Chloe Grace Moretz) fuge de părinţii ei, făcând autostopul şi plecând cu un şofer de tir periculos, personaj interpretat de Eddie Redmayne.
      Robert Downey Jr. și Jude Law fac din nou echipă în Sherlock Holmes 2: Jocul umbrelor, cea mai nouă aventură a strălucitului detectiv, distribuită de Pro Video, din 2 mai, în format BLU-RAY și DVD
      Interpreta piesei „Love You Like a Love Song” a lăudat firul epic al filmului, ca fiind aproape real.

      30 aprilie 2012

      Autor: Oana Mosor
      Într-un interviu cu revista Elle, actriţa din „Snow White and the Huntsman” a mărturisit că îi place să interpreteze tot felul de personaje, însă nu o interesează prea mult latura cealaltă a acestei meserii, celebritatea

      30 aprilie 2012

      Autor: Oana Mosor
      De la finalizarea divorţului ei de Jesse James în 2010, toţi americanii au sperat că Sandra Bullock îşi va găsi din nou dragostea şi fericirea. Se pare că actriţa se află pe drumul cel bun!

      28 aprilie 2012

      Autor: Oksana Radu
      Steve Kloves cel care a pus pe hartie, pentru filmare, de curând finalizata serie, Harry Potter, este în discuții avansate pentru a scrie si scenariul unei noi ecranizări a nuvelei Cartea junglei pentru aceeasi Warner Bros Studios

      27 aprilie 2012

      Autor: Oksana Radu
      Urmareşte-l pe George Clooney în călătoria imprevizibilă a unei familii americane aflate în impas.

      26 aprilie 2012

      Autor: Oana Mosor
      LG promovează noul concept de a experimenta fiecare parte a sunetului prin intermediul unei campanii publicitare care prezintă postere cu filme, din unghiuri diferite.
      După ce prima parte a cucerit publicul de toate vârstele cu melodii încântătoare și dansuri spectaculoase, Pro Video lansează pe BLU-RAY 3D, BLU-RAY și DVD noua aventură animată Happy Feet 2: Mumble dansează din nou

      26 aprilie 2012

      Autor: Oksana Radu
      Luna mai aduce la Romantica o nouă grilă de programe cu peste 300 ore de filme și seriale în premieră. Din 1 mai, telespectatorii postului vor avea ocazia să urmărească în fiecare seară, de luni până vineri, de la ora 19:00
      O analiză extinsă a filmului „The Dark Knight Rises” a uimit audienţa, marţi la Cinema Con, venind totodată cu promisiunea regizorului Christopher Nolan de a realiza un final plin de acţiune pentru aceasta trilogie despre Batman.

      25 aprilie 2012

      Autor: Film Reporter
      Juriul competitiei Festivalului de la Cannes se anunta

      25 aprilie 2012

      Autor: Oana Mosor
      Bruce Willis se întoarce din nou pe marele ecran pentru rolul unui agent de poliţie – dar acest personaj nu se asemanănă deloc cu cel interpretat de Bruce în “Die Hard” şi anume, John McClane.
      Armie Hammer, Ben Kingsley, Michael Sheen, John Malkovich şi Theresa Palmer s-au alăturat distribuţiei „Cut Bank”, un film independent, cu un scenariu scris de Robert Patino.

      24 aprilie 2012

      Autor: Oana Mosor
      Jude Law a fost surprins ieri (23 aprilie), de paparazzi, pe platourile de filmare ale noului său film, „The Bitter Pill”.

      24 aprilie 2012

      Autor: Oana Mosor
      Potrivit E! News, actriţa din „Friends with Kids” este însărcinată cu soţul ei, actorul Brian Austin Green. Acesta este primul copil al cuplului.

      24 aprilie 2012

      Autor: Oksana Radu
      Cu ocazia lansării pe DVD şi Blu-ray a filmului Avem un Zoo (We bought a Zoo), FilmSi în colaborare cu Odeon Home Entertaiment şi Editura RAO te invită la concurs.
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!