Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Pregătindu-se pentru unul dintre cele mai aşteptate filme ale anului, Leighton Meester a fost surprinsă de paparazzi luni seara (16 iulie), în New York, îndreptându-se spre locul unde a avut loc premiera filmului „The Dark Knight Rises”.

      17 iulie 2012

      Autor: Bogdan Tirlea
      Festivalul Internaţional de Film Transilvania (TIFF) împreună cu Primăria Sectorului 1 organizează – CINEMA ÎN PARC – eveniment ce va avea loc în Parcul Bazilescu
      Batman se reîntoarce în cinematografe săptămâna viitoare, de data aceasta în „The Dark Knight Rises”, ultimul film din trilogia lui Christopher Nolan.

      13 iulie 2012

      Autor: Oana Mosor
      Creşterea temperatorilor pe întreg teritoriul Braziliei, l-a determinat pe Colin Farrel să-şi petreaca timpul pe plaja din Rio de Janeiro.

      13 iulie 2012

      Autor: Oana Mosor
      Se pare că Sofia Vergara s-a logodit oficial în Mexic!
      Anne Hathaway a mărturisit că a fost foarte încântată de rolul Catwoman.
      La mai puţin de două săptămâni după ce Katie Holmes a decis să se despartă de Tom Cruise, cei doi au ajuns la o înţelegere.
      Toţi oamenii îmbătrânesc, dar nu toţi se maturizează.
      In poster este prezentat personajul Bane, interpretat de Tom Hardy, confidential si personal.
      Actorul Collin Farrell, interpretează în film rolul unui muncitor în constucţii care descoperă că este spion, după o experienţă chinuitoare cu compania Rekall.
      Mila Kunis a mărturisit că regizorul filmului „Ted”, Seth MacFarlane este unul dintre cei mai buni prieteni ai săi.
      Cartea “A Tale of Two Cities”, scrisă de Charles Dickens, a cântărit enorm în realizarea celui de-al treilea film Batman, potrivit regizorlui Christopher Nolan.
      Actriţa Anne Hathaway a discutat cu MTV News despe rolul său şi legendarul costum de piele pe care a fost nevoită să-l poarte, spunând că, în ciuda disconfortului ocazional, nu ar schimba nimic din această experienţă.
      Mila Kunis a declarat că este profund impresionată de colegul său, regizorul filmului „Ted”, Seth MacFarlane.
      Andrew Garfield a discutat despre programul său istovitor de pregătire fizică pentru „The Amazing Spider Man”.
      Dat fiind faptul că noul ei film „The Dark Knight Rises” va fi lansat pe 20 iulie, Marion Cotillard se face remarcată printr-o apariţie pe coperta revistei „Marie Claire” din Marea Britanie.
      După ce a fost luat prin surprindere de vestea divorţului, Tom Cruise şi-a petrecut ziua de naştere fără fosta soţie şi fiica lor.

      5 iulie 2012

      Autor: Oana Mosor
      Anne Hathaway continuă promovarea noului său film „The Dark Knight Rises”, cu o apariţie în numărul din iulie al revistei GQ Spania.
      Potrivit Deadline, filmul, care îl are în rolul principal pe Andrew Garfield, a debutat ieri (3 iulie), cu încasări de 35 de milioane dolari.
      Nu este deloc suprinzătoare apariţia actorului Alec Baldwin pe coverta revistei Vanity Fair, dat fiind faptul că noul său film, „Rock of Ages”, tocmai a fost lansat în cinematografe.
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!