Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Potrivit Deadline, actriţei Melissa McCarthy i s-a oferit un rol în drama „St. Vincent de Van Nuys”, alături de Bill Murray.
      Probabil toţi vă întrebaţi a cui este vocea acestui personaj. Ei bine, a venit timpul să aflaţi cine este conducătorul organizaţiei Cobra.
      Un nou poster pentru Machete Kills a fost lansat online! Afişul o prezintă pe Sofia Vergara, folosindu-şi armele.
      Warner Bros. a lansat un nou afiş pentru Hangover 3, ultimul film din trilogia Hangover, care parodiază posterul lui Harry Potter şi Talismanele Morţii: Partea a doua.

      8 martie 2013

      Autor: Iulian Chirila
      Înscrierile pentru competiţiile secţiunii Zilele Filmului Românesc (lung şi scurt metraj) din cadrul celei de-a 12-a ediţii a Festivalului International de Film Transilvania, continua pana pe 15 martie.
      Potrivit unui articol publicat de site-ul Latino Review şi confirmat de Forbes, actorul Christian Bale îşi va relua rolul lui Batman, în filmul Justice League.

      4 martie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Condamnat la viaţă / A Farewell To Fools, primul film românesc în care îi veţi putea vedea laolaltă pe celebrii Gérard Depardieu şi Harvey Keitel, va avea premiera pe 15 martie.

      2 martie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Potrivit Deadline, Bradley Cooper va regiza şi va juca în remake-ul filmului Kokowääh.

      28 februarie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Şi în acest an, vedetele de la Hollywood au petrecut până în zori. Printre acestea, s-a aflat şi frumoasa actriţă Amber Heard.
      În fiecare an, după ceremonia de decernare a Premiilor Oscar, au loc câteva petreceri, cea mai apreciată de starurile de la Hollywood fiind cea organizată de revista „Vanity Fair”.

      26 februarie 2013

      Autor: Oana Mosor
      A fost lansată o primă imagine cu noul costum al îndrăgitului super erou, pe care îl va îmbrăca Andrew Garfield în „The Amazing Spider-Man 2”.

      25 februarie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Cea mai frumoasă noapte a anului la Hollywood s-a încheiat. Cea de-a 85-a editie a Oscarurilor şi-a găsit câştigătorii.
      Brave este cel de-al şaptelea film al companiei Pixar care a câştigat premiul pentru cel mai bun film de animaţie, în ultimii 12 ani.
      Jucătorul de basket de la echipa New Orleans Hornets, Robin Lopez a publicat această primă fotografie cu Sylvester Stallone şi Robert De Niro, de pe platourile de filmare ale peliculei Grudge Match.
      Potrivit Deadline, Leonardo DiCaprio plănuieşte să producă şi să joace într-o adaptare ecranizată a romanului scris de Michael Armour, The Road Home.
      Acestea conţin imagini din film, de pe platourile de filmare şi declaraţii ale actorilor. Le puteţi urmări mai jos.
      Butler, care urma să apară în rolul lui escroc ce plănuieşte să se răzbune după ce a fost acuzat de crimă, susţine că nu a fost niciodată plătit, după ce filmările au fost întrerupte vara trecută.
      Premiul ”Ursul de Aur” obţinut de Călin Peter Netzer cu filmul 'Poziţia Copilului' este foarte important pentru cinematografia românească şi, din acest moment, despre cinematografia românească se poate vorbi ca despre una din cele mai valoroase
      Stirile 2581-2600
      125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135
      din 3719 stiri
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!