Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Deşi avea multe propuneri pentru diverse proiecte, Bryan Singer s-a oprit asupra lui ”Jack si Uriasii”, un film live-action în 3D, cu efecte vizuale uimitoare.
      Evenimentul a avut loc miercuri seara (13 februarie) la Teatrul El Capitan din Los Angeles.

      14 februarie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Un nou clip cu filmul „Jack the Giant Slayer” a fost lansat online. Îl puteţi vedea mai jos.

      14 februarie 2013

      Autor: Bogdan Tirlea
      Barbara este o dramă tulburătoare dar şi o frumoasă poveste de dragoste din Germania anilor ‘80, perioada RDG, respectiv RFG.
      Potrivit The Hollywood Reporter, actriţa din Les Miserables se află în negocieri pentru un rol în comedia lui Seth MacFarlane, A Million Ways to Die in the West.
      Să o cunoaştem pe femeia din viaţa lui Jason Statham. O cheamă Rosie Huntington-Whiteley, are 25 de ani şi îl susţine indeaproape în orice proiect.
      „Poziția copilului”, în regia lui Călin Peter Netzer, a fost primit cu aplauze la premiera mondială de luni, 11 februarie, în competiția Festivalului Internațional de Film de la Berlin, presa internațională incluzându-l printre favoriții ediției.

      12 februarie 2013

      Autor: Bogdan Tirlea
      Producătorii lui Nymphomaniac (2013), cel mai recent film al lui Lars von Trier, au revenit cu alte câteva informaţii despre postproducţie, plus o imagine nouă, ceva mai incitantă decât prima, de la filmări.
      Festivalul Internaţional de Film Cinepolitica, unicul festival de gen din România, revine cu o a doua ediţie, între 2 şi 7 aprilie 2013, la Cinema Studio şi Cinema Elvira Popescu din Capitală.

      11 februarie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Compania FilmDistrict a lansat prin intermediul Yahoo! Movies, un nou afiş pentru thriller-ul Olympus Has Fallen. În prim plan se află Morgan Freeman.
      Potrivit Variety, Melissa McCarthy şi soţul ei, Ben Falcone vor regiza împreună comedia produsă de New Line Cinema, „Tammy”.
      Într-un interviu acordat site-ului Coming Soon, regizorul Rich Moore a discutat despre o posibilă continuare a filmului animat Wreck-It Ralph.

      8 februarie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Compania FilmDistrict a lansat acum câteva zile un afiş cu personajul interpretat de Gerard Butler în Olympus Has Fallen, iar acum au publicat online şi un poster cu Aaron Eckhart.
      Potrivit Variety, Colin Firth va apărea alături de Nicole Kidman în thriller-ul regizat de Rowan Joffe, „Before I Go to Sleep”, produs de Scott Free şi Millennium Films.

      7 februarie 2013

      Autor: Bogdan Tirlea
      Echipa lui Lars von Trier a anunţat ieri încheierea filmărilor la cel mai recent lungmetraj al faimosului regizor danez: Nymphomaniac.

      7 februarie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Compania Disney a lansat un nou poster cu Oz the Great and Powerful. În prim plan se află personajul Finley, interpretat de Zach Braff. Afişul a apărut la scurt timp după primele trei, în care au fost prezentaţi Oscar Diggs şi cele trei vrăjitoare.
      Starul de la Hollywood a apărut alături de regizorul David O Russell şi Bradley Cooper, la emisiunea lui Katie Couric.
      În perioada 15-21 aprilie, Bucureştiul va găzdui Festivalul Internaţional de Film care-i poartă numele de opt ediţii încoace. Evenimentul va avea loc în aceleaşi trei cinematografe în care s-a desfăşurat şi în ultimii doi ani.
      De Ziua Indrăgostiților, cele mai frumoase cântece de iubire sunt interpretate live de mesagerii dragostei, trupa LaLa Band, în singurul concert susținut de artiști în acesta primăvară în București, doar la CinemaPRO.
      Crulic - drumul spre dincolo este cel mai premiat film de animaţie românesc, unul din lungmetrajele cu cele mai multe distincţii obţinute la festivalurile internaţionale de film.
      Stirile 2601-2620
      126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136
      din 3719 stiri
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!