Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Saptămâna aceasta reîncep filmările pentru "Gangster Squad" în Chinatown, după decizia celor de la Warner Bros luată luna trecută de a modifica o scenă cheie din film.

      21 august 2012

      Autor: Oana Mosor
      Întorcându-se pe Coasta de Vest, Colin Farrell a fost suprins de paparazzi ieri (20 august), în timp ce îşi făcea cumpărăturile în Piaţa Gelson din Los Feliz, California.

      19 august 2012

      Autor: Oana Mosor
      Continuând promovarea noului său film, „Expendables 2”, Jason Statham a fost invitat vineri (17 august) la „The Tonight Show with Jay Leno”.
      Shia LaBeouf a mărturisit că se simte „îngrozit” de faptul că va trebui să înceapă munca pentru filmul lui Lars von Trier, „The Nymphomaniac”.
      Cele două actriţe călătoresc în întreaga lume pentru a promova noul lor film, „Total Recall”, constituind principalul subiect al tabloidelor din ultima perioadă.
      Jean-Claude Van Damme a declarat că îşi dorea demult să lucreze cu partenerii săi din „Expendables 2”: Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone şi Bruce Willis.

      17 august 2012

      Autor: Oana Mosor
      Se pare că Halle Berry nu era atât de fermecătoare înainte să ajunga în top-ul vedetelor de la Hollywood.
      Conform Variety, starul din „Twilight” se va alătura distribuţiei filmului lui Werner Herzog, o poveste despre viaţa lui Gertrude Bell.

      16 august 2012

      Autor: Bogdan Tirlea
      Transilvania Filmanunţă premiera în cinematografe a filmului Explozie în familie | Skylab în regia cunoscutei cineaste de origine franceză Julie Delpy.
      Actorul a recunoscut că regretă profund comentariile sale negative referitoare la „Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Sull”, din cadrul Festivalului de la Cannes din 2010.
      Liderul suprem Aladeen i-a făcut lumii un dar colosal când s-a hotărât să se nască. Era al şaptelea fiu al gloriosului preşedinte pe viaţă al Republicii Wadiya, Omar Aladeen.
      Romanul lui David Wroblewski are în centrul acţiunii un băiat ai cărui părinţi sunt crescători de animale.
      Kun Lieu a murit, iar un alt cascador a fost rănit în timpul filmării unei scene din “Expendables 2”, din cauza unei explozii planificate care nu a ieşit cum ar fi trebuit.

      13 august 2012

      Autor: Bogdan Tirlea
      Raspunde corect la intrebarea: "Cum se numesc personajele interpretate de Leonardo DiCaprio si Kate Winslet", pana pe data de 24 august, si poti castiga una din cele doua carti "Titanic", oferite de Odeon si FilmSi! Succes!
      Liam Hemsworth a declarat că a fost onorat să lucreze cu distribuţia de excepţie a filmului „Expendables 2”.
      Se pare că „The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2” va avea un deznodământ diferit de cel al poveştii originale.

      10 august 2012

      Autor: Oana Mosor
      Potrivit Variety, actriţa îşi va relua rolul din primul film, în care a interpretat personajul Jade, o striperiţă din Las Vegas care se căsătoreşte cu Stu (Ed Helms).
      Kate Beckinsale a declarat că simte nevoia să ia o pauză de relaxare după fiecare film.
      ,,Neînfricată”(Brave), cea mai noua animaţie marca Pixar a debutat vitejeşte în box-office-ul american ajungând la încasări de aproximativ175 milioane de dolari americani!
      Susan Sarandon a confirmat în cele din urmă, zvonurile legate de povestea de dragoste dintre ea şi partenerul său de afaceri mult mai tânăr, Jonathan Bricklin.
      Stirile 2601-2620
      126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136
      din 3363 stiri
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!